Nisam ni pitao za puštanje u rad.. I prošlu Sipmu smo sami, serviser je došao za 3 mjeseca.. U pon zovem pa nek zovu oni tvornicu da mi objasne.. Ja poslao upit danas pa kažu treba 4-5km/h, mislim se ja pa brže ni ne može. Jučer sam je uspio zagušiti pod 4km/h koliki su zbojevi.Steta kaj nisu dosli majstori da je puste u pogom, i ja danas 24 bale taman prije kise. Isto drugi stroj i naravno zajebancije.
Isto kod i milan ne mogu dobiti pritisak. Ali mislim da mi je traktora.
Evo slika prave ravnice:)
Manometar na prednjoj strani na New Holland balirki nema veze sa držanjem komore.Kao što reče Mladenko, samo letva lanac Krone ili neka druga sa sistemom letva lanac i mehaničkim zaključavanjem. Bježi od remenja, valjaka i hidraulicnog držanja komore (svaka sa manometrom na prednjoj strani).
Ima rotor..a situacije razne..Ima rotor?
U kojim situacijama?
Pogledaj na doljnim valjku na prazno kad otvoris komoru jel se okrece ,da nije kakva kajla ili osigurac pukao.Ali mislim da je jako napeto sijeno i zato.Probaj ranije ujutro baliratiUglavnom se dešava na početku dok nije formirana bala u komori..
Pozdrav,jel ste uspjeli naci problem na balirci?Sijeno je suho, jako suho, a valjci nisu baš istrošeni...postoji neka guma na letvi ispod prvog valjka, malo više lufta između nje i valjka ??
Nova balirka i da ju sam moraš puštat u rad,tak se to danas ne radi..Nabrojio si poveču količinu novaca nekome i on ne stoji iza toga,pa nema te sile na svijetu koja bi me navukla na to..trebao si uzet neku drugu balirku..Nisam ni pitao za puštanje u rad.. I prošlu Sipmu smo sami, serviser je došao za 3 mjeseca.. U pon zovem pa nek zovu oni tvornicu da mi objasne.. Ja poslao upit danas pa kažu treba 4-5km/h, mislim se ja pa brže ni ne može. Jučer sam je uspio zagušiti pod 4km/h koliki su zbojevi.