Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
valiant ili ferrari ili pasquali ti je jedno te isto, moj kolega ima ferrarija od 46 KS dakle isti ko i ovaj valiant,radi 4H vinograda i nakon 600rh sati mu se srunla 3 brzina,jedina zamjerka im je loša kvaliteta mjenjača.
moj antonio ti je recimo ista klasa ko i ovo mislim po snazi,ima svoj mjenjač i perkinsov motor sa 3ks vise, a platio sam ga 144 556kn,
i mislim da opravdava kvaliteta cjenu,ima daleko jaču hidrauliku,ii ljepši je 8)
dogodilo se vise puta,,, nazovi u PA-VIN i pitaj,oni su prodaali ferrari i odustali,,,traktor puca od snage,okretnosti,,,ali to mjenač nazalost nemoze podnesti,,
mislim da je sve preko 30 KS za traktor ovolike konstrukcije previse....imao sam priliku otvarati mjenjac na Goldoni Aster 45......na prvi pogled izgleda totalno slabasno, ne znam kakva je situacija sa mjenjacima na manjim modelima, ali kad sam vidio mjenjac na Asteru izgubili su moj respect
Jbg .danas konji prodaju sve tako i traktore .
I tko razumno koristi te konje vjerojatno nema problema s mjenjacem.
Normalno da bi mjenjac sav moment trebao moci prenjeti na kotace , danas gotovo svi prikljuci koriste kardan .
I tu je opravdanje za kojeg konja viška .