VM motor 85 ps( 2700rs) četverocilindraš sa turbom,Daj malo tehničkih podataka i cijenu ako nije tajna
Bok novi sam na forumu tražim takav traktor pa ako možemo stupiti u kontakt . Moj broj mob je 098 9230 719 zdravkoUvezen iz Italije, bilo je na njemu posla i još uvijek se nađe, za šminkanje ali nema problema rezervnih dijelova ima dostupnih i za motor i za ostale dijelove. Kada sam ga uzeo nisam znao nista ali sada sam bez problema savladao sve, sreca nema kompjutora elektronike ima dosta, hidraulika je preko elektromagnetnih ventila sve ostalo za elektroniku je Bosch kompatibilno sa golfa 3 i nema nikakvih problema za naci.
Samo primjer mislio sam da mi otisao bosch sredisnja jedinica paljenja, u HR 1050kn u DE 32€ orginal na Ebay.de. srecom otisao samo reley koji bosch u HR kosta 29kn a u DE 35€, kombiniranje je majka ali treba traziti.
Servisiram, repariram sam, preko Njemaca sam dobio cjelokupan radionicki prirucnik za servisere sa katalogom rezervnih dijelova u PDF(600str)
Narucujem dijelove preko ovlastenog zastupnika u DE kod mene su za 5 dana direkt iz Italie, tako za dijelove nema problema.
Orginal filteri su preskupi pa kupim u lokalnim prodavaonicama poljopr opreme u HR koji su bagatela spram orginala.
Jedno sam primjetio uopce na tom traktoru nema nista made in Kina( osobno se uvjerio jel sam ga cijelog prekopao) od istocnih zemalja samo Japan klima kompresor sve ostalo 2008 god EU i europa cak senzori termperature motora i hidraulike proizvode se u Hr, a valjda je zato i skup.
U Hr nema puno BCS Volcan traktora podacima tehnickog 4 ili 5 komada BCS-a, ali ima PSSQUALI i FERRARI ( stariji modeli) a sada je jedno te isto BCS grupa, samo razlicite boje i drugi nazivi.
Primjer BCS Volcan, PASQUALi Orion ili FERRARI Vega 99% identicni 1% ide na boju i znakove.