To nema ni fabrika i oni otprilike pobodu
Bome nisam sretan kao ti radnici u fabrici, kad uključim sva 4 žmigavca, zadnja dva dobro rade, prednji na kabini ne rade, ali rade kad se daje signal preko ručice, ostalo je valjda uredno, nisam sve testirao 😁
Uglavnom, jučer je bila proba, sve uredno, blokada više ne curi, na njoj sam promjenio O ring. Cilindar isto super radi nigdje ne pušta.
Ps. napisao sam u nekim od prethodnih postova da sam kupio cilindar u Masiva Bjelovar za 620kn.. ispostavilo se na kraju da se ne može naći nipl ili redukcija s navoja m20x1.75 na m20x1.5 koji je standardni. Na klipu je taj divlji navoj m20x1.75. Na kraju kupio set gumica i sam reparirao cilindar, radi kao nov, jučer 3ha poorao nikakvih problema.
Eh sad pitanje, s traktorom nisam baš dugo radio do jučer, i ono što sam primjetio je da kad motam volan u lijevu stranu "ide normalno" tj lagano bez napora se mogu zakrenuti prednji točkovi. Kad traktor stoji u mjestu, u lijevu stranu mogu smotati bez napora, dok u desnu nema šanse, mislim da bi prije mogao otkinuti volan nego smotati u desno dok se traktor ne kreće. Kad se vozim u lijevu stranu se može smotati jednim prstom, dok u desnu isto može ali je osjetno teže. Sad ima li tko sličnih iskustava? U čemu bi bio problem? Cilindar? Orbitrol?