Re: BELARUS MTZ
Novcem NEMOŽEÅ kupiti ni znanje, ni pamet, ni inteligenciju, diplomu možda, pa se, MOLIM TE, NEMOJ, njime razbacivati ovdje.
Jer tvrdnjama da oni koji su konstruirali određenu stvar, nemaju pojma kaj su dobili, upravo pljuješ po toj inteligenciji. Oni ju vjerojatno nisu kupili, već stekli mukotrpnim radom i učenjem.
Izmjerite li brzinu laserom, te dokažete da nije namještena, onda ću se pokriti pepelom. I ispričati se svima. Do tad vam NE VJERUJEM. Iznimka, još jednom, za Rusa. Kod nas ih nema baš, pa neznam, no 55 je nemoguće.
Za Bobu.
Znam pouzdano da moj Same postigne 40, i to malo iznad nazivnih okretaja. A 549 ostavim iza sebe, k'o taj 549 starog Deutza, pa mi nije jasno kak on ide onda 45???
robert kaže:Valjda su ljudi koji razvijaju traktore i pišu kataloge stručniji od hrpe "djece" koja se u autima vozika iza traktora i hvali koliko su se vozili. A i mislim da vam elementarna matematika nije poznata.
neka od te djece su diplomirala,ozenila se,imaju djecu,i rade sa poprilicnom svotom novca .....
to sto pise u katalozima,ljudi koji vjeruju samo u to,ocito se ne kuze bas previse u mehaniku...onda moja vadilica ne isla 33,nego 20km/h,a case bi bio toliko lagan da ne bi vuko 4 brazde...''po papirima''....
i ja i Roki imamo puno vrednijih stvari,nego da se hvalimo sa jednim rusom.vozio sam iza njega,jer mu nisam vjerovao da rus ide toliko.....e sada mozda si ti ZJ u pravu,pa na mojoj 406-ici ne valja sat.... :roll: :roll:
al vidim,ne vrijedi se pametovati sa ljudima koji ne znaju i koim se nesto ne moze objasnit,pa teraju po svom... :?
Novcem NEMOŽEÅ kupiti ni znanje, ni pamet, ni inteligenciju, diplomu možda, pa se, MOLIM TE, NEMOJ, njime razbacivati ovdje.
Jer tvrdnjama da oni koji su konstruirali određenu stvar, nemaju pojma kaj su dobili, upravo pljuješ po toj inteligenciji. Oni ju vjerojatno nisu kupili, već stekli mukotrpnim radom i učenjem.
Izmjerite li brzinu laserom, te dokažete da nije namještena, onda ću se pokriti pepelom. I ispričati se svima. Do tad vam NE VJERUJEM. Iznimka, još jednom, za Rusa. Kod nas ih nema baš, pa neznam, no 55 je nemoguće.
Za Bobu.
Znam pouzdano da moj Same postigne 40, i to malo iznad nazivnih okretaja. A 549 ostavim iza sebe, k'o taj 549 starog Deutza, pa mi nije jasno kak on ide onda 45???