Re: BELARUS MTZ
@mario: Znas za jednog... Koliko ih znas da valjaju i da rade bez greske?
Za takve stvari postoji jamstveni rok, zakon o zastiti potrosaca i sudske tuzbe... To je jedini nacin da se u ovoj drzavi popravi curenje ulja iz traktora, kako mi se cini
A kad u Gudovcu odes na BELARUS stand, tamo imas jednog koji okolo patrolira s krpom (ili rolom papira), te brise ulje koje curi s traktora...
Tako i ja znam za 4 belarusa koji imaju gadnih problema s prednjim vucama, te iz toga zakljucujem da je taj jedan problematicni CASE puno manja sansa za izvuci nego kad biras Belatuse kod kojih je sansa 3 puta veca...
Da o udobnosti izmedju CASE i Belarusa niti ne pricam... belarus visok kao zgrada i volan pomaknut u desno... To s volanom mi se tolik ogadi da je to nezamislivo, a nisu niti na novim modelima to popravili. Sto se prednje vuce tice, pise "ravni prednji most" koji je jos uvijek "grbav", te kao takav podlozan kvarovima, ali puno manje od onog starije tipe...
Sve u svemu, svatko tko imalo razmislja bi uzeo CASE, ili onaj JD 5625, iako se u torskoj sastavljaju, ne znaci da su to losi traktori. Belarus se sastavlja u UKRAJINI... Jos gore...