TorpedoTD45
Član
- Tu od
- 20 Ožu 2010
- Poruka
- 785
Drzi se stotke, kud ces na pola.
Dobio sam ponudu da idem uslužno brati kukuruz. Do ove godine sam išao po 500kn jutro. Ove god je ošla nafta gore pa reko da malo dignem cijenu ili ne. Tata mi reko da idem po 700kn,a meni je to preskupo,ove god ću imat 2-3mušterije za branje a nagodinu nijednu,tako da mislim da berem po 550kn i da ću te mušterije imat i nagodinu.
Trenutno se sa ovom kombinacijom radi, brzina branja je 6km/h, branje jako loše, kukuruzovina štopa na ulazu, za poluditi :icon_evil: na skoro 2 jutra(rali) 13 bunkera(koševa) kukuruza, prinosom zadovoljan, imam još jedno jutro za brati i pola jutra ću u zrno!
mali plavi video ti je privatan i ne može ga se vidjeti..:icon_wink:
Crv je napao kukuruz, da je došao neki jači vjetar sav kukuruz bi ležao skroz na zemlji! Puca stabljika i onda ili zaglavi na ulazu ili uleti ispred onih lopatica(iznad valjaka) i ne da kukuruzu da ide pod te lopatice, tu je i prošle godine bio kukuruz na toj parceli, ali kukuruzovina je bila zaorana da ništa nije ostalo vani, al gamadi ima ove godine da to nije za vjerovati..Sad imam još jednu parcelu koju ću brati, a tamo koliko sam vidio u nedjelju, crva nema, kukuruz fino stoji...
Tomo gdja to gorelo ?