Malo manje od tone,oko 800 kg važe bunker klipa na t 40.Ja sam danas kombajnirao KWS 3381,vlaga 25,prinos dobar,nisam sve još pobrao pa neznam točno koliko bude na tom komadu.Vlaga je velika ali moram skidati jel mi svinje rade štetu.
Malo manje od tone,oko 800 kg važe bunker klipa na t 40.Ja sam danas kombajnirao KWS 3381,vlaga 25,prinos dobar,nisam sve još pobrao pa neznam točno koliko bude na tom komadu.Vlaga je velika ali moram skidati jel mi svinje rade štetu.
Kod mene je jedan čovijek na T 40 stavio 20 cola gume i kada je bila mokra jesen mogao je brati i to sa 533,malo čudno ali čovijek je radio usluge branja pa je tako i te godine brao,osobno sam ga gledao,tako da ima svega,negdje mali traktor može brati a negdje ni veliki ne može sa takvim berač.danas sam bral u zrnu 1,2 ha kukuruza lošijeg, vlaga 25% , na toj površini ubrano 14200 kg , uh a kak bude tek na super dobrim zemljama , pobrali bi i više al smo morali ić doma slagat heder , puko nosač od rakete jedan , i na kombajnu mi se sad nazadnje ftrgla lopatica od veternice