ajde malo poslikaj to gde je semering da se vidi. najverovatnije unutrasnja mera semeringa je malo sira i prolazi ulje. namenski semering ide verovatno. i kod mene na hondi je za pola milimetra uzi od standardnih pa zato i kosta 10 puta vise. samo fabricki pasuje. verovatno je i tu slucaj. slikaj taj deo menjaca gde je semering i osovina pa cemo videti sta je tu otprilike.
ako je lezaj na spojnickoj sto ide ka kvacilu nije ni cudo da je i semering otisao.on je fakticki i ponistavao luft na lezaju dok se nije poderao. lezaj drzi osovinu u centru a semering je onda zadihtuje. ako nepronadjes videcu kod nas dal ima. ima u mitrovici specijalizovana prodavnica samo za lezajeve i semeringe i kaiseve. skoro sve imaju ili ako igde ima poruce. e sad jedino dostava do tebe je problem
ja sam blizu same granice sa bosnom blizu bjeljine .oko 25km. a prodavnica je na samom ulasku u sremsku mitrovicu. ionako moram ici i ja po semering i lezaje za menjac vladimirca pa cu pogledati. 30-36-5 su ti mere . jel to pise na semeringu ili si merio