., dobro NAM došal berto! ...
pozdrav svima!evo ja sam nov tu i nov sam vlasnik bertolini motokultivatora
...imam dva proglema pa ako iko zna odgovor bio bi mu puno zahvalan.kupijo sam bertolini stariji 18 konja i pali se na ključ...nažalost neznam koji je model.slike ču staviti gore kad ga uslikam.stvarno je makina i pola.radi ko švicarski sat
.a drugi proglem je da nemam pogonsku prikolicu koja mi puno treba a i stroj je jako težak pa da mogu do njive da se prevezem.dali ima iko za prodati pogonsku prikolicu za bertolinija i ako ne moželi se preraditi prikolica od labin progres ili valpadana goldoni za bertolinija?mislite dali imaju isti prenos ko i bertolini...hvala i nadam se da mi možete pomoči.pozdrav iz slovenske istre
., lip pozdrav i dobro nam došal NOVI članu - preponosni korisniče i vlasniče pravog - odličnog!, jedno-osovinskog traktora BERTOLINI-ja! ... :icon_pray: ...
., evo sam tek sada vidil tvoj post-poruku, na ku TI odgovaram ono malo ča znam?., moje iskustvo sa kultivatorom BERTOLINI je i više nego dobro - čitaj odlično, stroj izvaredan, posjedujem - koristim ga obilo 20 godin bez kvara., moja preporuka u svakom pogledu! ...
., po pitanju pogonski prikolic nemogu TI niš napisat - odgovorit, jer stvarno niš neznam i nis se sa tim susrićal., ja imam običnu vučenu - malu prikoličicu, vidil si je naprvo na slikama., ...
., o modelu i neke sitnice vezane za tvoj kultivator, daj slikice!, tako da se lakše moremo snać i svakako pomoć ONO malo ča je u našoj moći??? ...
., lip pozdrav i svaka dobra želim tebi mladiću u predivnu Deželu Sloveniju!...
., Bog!, čitamo - pišemo - pomažemo se ...