• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Bertolini kultivatori...

G

GROF

Guest
., fala za odgovor i slikice.-

evo da i ja predstavim svoj motokultivator bertolini na njemu je motor lombardini lda 80 motor je rađen prije mjesec dana kompletna generalka ostalo je jos za zamjeniti 2 semeringa na mjenjacu i onda sve stima kako treba....

., fala TI mladiću za predstavljanje svoga motokultivatora i popratne slikice., vidi se iz priloženoga da je strojčić uredan iako ima podosta godin., a moja predpostavka je da se punooo nadelal.-

., aj Bog!, čitamo se ...

J

josip_ng

Guest
lkod mene se jos nije puno naradio sad vecinom sa njim vozim vodu a slike nisu bas nesto jer ga nemogu ispeljat van od drva pa tak da ce bit jos slika u ovoj temi dok ga upalim.pozz

G

GROF

Guest
., prikoličica orginal za mog BERTOLINIJA!

., evo moj narode!., da se i ja pofalim sa prinovom., došla orginal prikoličica za mog malog traktorina BERTOLINIJA!., neću više morat letit za kultivatorom kada idem nekud daleko frezat., sada ću se lipo vozit ko neki gospon.-

prikolica2011040.jpg

prikolica2011041.jpg

prikolica2011042.jpg

prikolica2011043.jpg

prikolica2011044.jpg

prikolica2011045.jpg

G

GROF

Guest
., evo moj narode još malo slikic o prikoličici!

., evo još nekoliko sličic o kultivatoru BERTOLINI sa orginal prikoličicom - kipericom, sa ručnom i nožnom kočnicom, sa još punooo sitni dodataka - sitnica, sitnica ke život značidu!!! ...

prikolica2011043.jpg

prikolica2011046.jpg

prikolica2011047.jpg

prikolica2011048.jpg

prikolica2011044.jpg

prikolica2011045.jpg

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
hehe, baš su zanimljivo konstruirali ove ručice od ručne kočnice i od kipe, jedne do druge... plemeniti polako sa Viskijem kad se voziš u tom bolidu da nebi nenadano iskipal koga iz te futurističke prikolice :lol:

sviđa mi se zaštita svjetla, ja sam na svojoj zaštitio svjetla odozgora da ne padne kaj na njih pri utovaru, a otkinuo sam lampu odozdola kad sam na ruke vrtil prikolicu po vrtu, naravno na kamen usred livade, koji je "ogradica" za mamine rože... bem ti rože

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
aha, tek sad vidim da je za frezu....bilo mi čudno da bude na primi.
Al svakak baci još koju sliku detalja:prayer:

oki198713

Član
Tu od
13 Srp 2010
Poruka
223
pozz

nainteresantija mi je ona sikirica sa strane to če izgleda biti "grofova božica pravde"

S

staffmen

Guest
prikolica je prva liga!!
nego to je sa full oprememom jel?!:mrgreen::mrgreen:
A jel svjetla moras samo spojit na neki akumulatorcic ili moras stavljati prekidace, releje za zmigavce...itd.
Bilo bi dobro kad bi sve to bilo na prikolici, pa ga samo prikopcas na bateriju.

Kak brzo moze ic taj traktorcic?
mozda bolje malu prikolicu na primu prikopcas i mtk utovaris i vozis ga di oces.

Makar uz ovakvu prikolicu sve cure su tvoje:supz::supz:

G

GROF

Guest
., odgovori, dajedu se.-

hehe, baš su zanimljivo konstruirali ove ručice od ručne kočnice i od kipe, jedne do druge... plemeniti polako sa Viskijem kad se voziš u tom bolidu da nebi nenadano iskipal koga iz te futurističke prikolice :lol:

sviđa mi se zaštita svjetla, ja sam na svojoj zaštitio svjetla odozgora da ne padne kaj na njih pri utovaru, a otkinuo sam lampu odozdola kad sam na ruke vrtil prikolicu po vrtu, naravno na kamen usred livade, koji je "ogradica" za mamine rože... bem ti rože

., e moj Josa!., pa TI stvarno sve vidiš., tebi doslovce niš nepromakne., hehehehe., uh DA, da, moram se pomalo vozit., vaj moj kultivatorić piči ko pravi., ima četire brzine i piči li ga piči!!! ...

., ej prijatelju jeffy!., nima problema za još slikic neki detalja., samo TI pitaj sve ča te interesuje??? ...

., ej forumašu oki198713!., fala TI na javljanju i uvik odličnim komentarima!!!., parola je odlična!; ... grofova Božica! pravde! ...

., staffmen!., pa moj mladiću!., fala TI za iskrene i orginalne pohvale., meni su pogotovo drage te i takove jer znam da su preiskrene!., a kada se omladini dopada?., e, onda je to TO!!!., fala TI.-

., aj Bog!, moj narode!, čitamo se, pišemo se ...

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

GROF-e prikolica izgleda odlično,
šteta što nije obojana u boji motokultivatora da bude kompaktna cjelina.
ako sam dobro vidio to je prikolica rađena kod nekog privatnika,
nije tvornička ili??

S

staffmen

Guest
ak se ne varam privatnik koji rade dorade se zove GROF:lol:

sad kad skupim malo vremena mislim da ce i moja prikolica dobit novu boju, i svjetla kak spada.
Jedino me brine kak dugo ce se susit boja po ovakvoj zimi:rolleyess:

G

GROF

Guest
., odgovor, daje se.-

GROF-e prikolica izgleda odlično,
šteta što nije obojana u boji motokultivatora da bude kompaktna cjelina.
ako sam dobro vidio to je prikolica rađena kod nekog privatnika,
nije tvornička ili??

., lip TI pozdrav zbalija!

., prikoličica je oridjidji!., made in italy!!!., a!, kompaktna je iz razloga ča svaki priključak BERTOLINI-ja je obojan po onom mjestu i majstoru - koperantu ki dela odredjeni priključak.- ...

., steffmen!., fala za odlične komentare!., a farbanje svoje prikoličice ostavi za pod razno, ali kada budedu tepliji dani!?.-

., aj Bog!., pišemo se, čitamo se., ...

S

staffmen

Guest
bi ja to pod toplije dane samo tesko je uhvatit par dana vremena da se sve pobrusi i napravi kak spada i jos poslije ofarba.
a i kad su topliji dani rijetko kad se dogodi da prikolica ne zatreba...
moram prvo sad nabaviti ove lampe za pozicijsko svjetlo i par trokutica.
I jedan reflektor za prednje svijetlo.

T

Todi

Guest
Pozdrav cijenjenom prijatelju i forumasu GROF-u,
gledam, razmisljam pa ponovo gledam i jednostavno ne znam kako bi opisao svoje dojmove,koliko bi to recenica trebao napisati da iznesem sve sto zelim reci i onda sam dosao do zakljucka,od svega iznesenog materijala manje nisam mogao ocekivati,jer tvoje vrijednosti i tvoji zahtjevi su tako postavljeni visoko da ih ni Blanka ne moze preskociti i zadovoljiti, jednostavno savrseno sve na svome mjestu, a to moze samo dobar i organiziran covjek napraviti.
ziv i zdrav bio i jos nas neki novitetom iznenadio
LP

G

GROF

Guest
., fala!, ča reć TI mogu?! ...

Pozdrav cijenjenom prijatelju i forumasu GROF-u,
gledam, razmisljam pa ponovo gledam i jednostavno ne znam kako bi opisao svoje dojmove,koliko bi to recenica trebao napisati da iznesem sve sto zelim reci i onda sam dosao do zakljucka,od svega iznesenog materijala manje nisam mogao ocekivati,jer tvoje vrijednosti i tvoji zahtjevi su tako postavljeni visoko da ih ni Blanka ne moze preskociti i zadovoljiti, jednostavno savrseno sve na svome mjestu, a to moze samo dobar i organiziran covjek napraviti.
ziv i zdrav bio i jos nas neki novitetom iznenadio
LP

., FALA TI dragi moj forumski prijatelju! ... ., aj Bog!, vidimo se uskoro na cugi., :partyman: ...

G

GROF

Guest
., još slikic prikolice za kult.BERTOLINI! ...

aha, tek sad vidim da je za frezu....bilo mi čudno da bude na primi.
Al svakak baci još koju sliku detalja:prayer:

., točno moj forumski prijatelju jeffy!., prikoličica ni za primu već je za BERTOLINIJA!., ali, napravil sam struju - signalizaciju, prihvat da more bit za traktorića tomu - PRIMA-u! ...

., evo nekoliko slikic detalja, nakalemljeni sitnic na prikoličicu! ...

roendan43024.jpg

roendan43026.jpg

roendan43025.jpg

roendan43024.jpg

roendan43029.jpg

roendan43029.jpg

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
Vidim, osigurana je kod "potkove"...ful kasko:rolfer:
Još je oboji u zebrine boje pa možeš na safari:prayer:

G

GROF

Guest
., odgovor, daje se ...

Vidim, osigurana je kod "potkove"...ful kasko:rolfer:
Još je oboji u zebrine boje pa možeš na safari:prayer:

., je da fulll kasko!, potkova je zakon!., ova TI je dobra; :prayer: ...

., boja će svakako bit, ALI ne zebrini, točno, ide na safari!, ALI Lički! :mrgreen:

D

drax

Guest
pozdrav

Dobri su to strojevi posjedovao sam bertolini od 10KW ruđerini motor,blokada diferencijala kočnica podjeljena na lijevi i desni točak pali na ključ iz 96" godine, to je mercedes u frezama mjenjač ko u renola 4 čudo, Meni je bila previsoka za obradu breskve pa sam je prodao rođaku a sada posjedujem benasi čini mi se da je motor kao i na tom tvom samo su frezači na točkove što je za voćare i vinogradare potrebnije.:D

Najnoviji postovi

Na vrh