:lol::lol:samo ti klekni ako možeš mislim zbog koljena bez tog klečanja nema nama ni života ( da je loli....... i slanine vruće itd
Je najlakše je klečeći puf...pant... kad je tako nisko ta zemlja. Nabavio ja klećuše platnene i one gumene ali šta kada se koljeno uznoji pa mi se čini još gorek, pa onda kombiniram kada je suha zemlja bez klećuša a kada je mokra sa. Šta kažeš siki....ću sačuvati koljena? za sada je ok.
Ja nikad ne idem radit u plastenik bez debelog jastuka za klečanje...ako ne klečiš,strada kičma,to je još gore...
Jastuk kažeš, dobra fora ali mora biti od nekog ruskog materijala, zemlja sve pokida.
Pa društvo ja kada klečim onda je to na madracu.............
Pozdrav!
Dane001 svaka čast, znao sam da to negdje na svijetu mora postojati. A još ovaj "3d" špalir šlag na kraju, a ja sam govorio nekima u društvu da mi je jedan red žica totalni promašaj, nije mi se vjerovalo samo su prićali da im se ne sviđa to pod foliju. Ma ja bi to uveo kao obavezna mjera Samo što su ovi bili pametni, napravili i gredicu odmah, san snova. Samo što to nije izgleda folija nego agril crni, strašna stvar, a skupa... Sad ću slati mailom sliku da se vidi Hvala
posto nemam dume o tome,pitat cu tu.
Feferonke,kada se sad?
ima za kupit negdje nekih extra ljutih?