ajmo,siki neka slika okolo.
Profesor doktor Vladislav Ognjenov POLJOPRVREDNI FAKULTET Novi Sad Očito da niste čuli za njega to je valjda dane iz starih dana napisao je Autorski rad GAJENJE BRESAKA. Ako na googlu upišete gajenje bresaka otvorit će vam se Poljobreza net e tu vam piše sve o breskvama tu je voćnjak i slike za koje dane tvrdi da je njegov voćnjak (imam još slika od drugih autora pa može reći i za njih da su njegove) i sve o breskvama a breskvari bi to trebali znat. Pa gospodo meni ovdje nisu potrebne laži ja sam dobio korisne informacije i zbog tog zahvaljujem svima koji su bili spremni pomoć a ja nisam odgojen da lažem i kradem tuđe radove ako nisam u stanju nešto napravit sam neću ni krast. Zbog toga što su počela vređanja zbog istine koju neki očito nisu u stanju podnijeti kad se suoče sa činjenicama počnu vrđati da bi sebe opravdali što pokazuje njihovu kulturu i odgoj .
kako kaže francuska poslovica"Ništa tako ne uspjeva kao uspjeh"
Ponovo bi zamolio da me se ostavi na miru i da se moje ime NE SPOMINJE barem toliko kulture može svatko pronaći.
Ovaj je puko ko brus.:weedman:
Profesor doktor Vladislav Ognjenov POLJOPRVREDNI FAKULTET Novi Sad Očito da niste čuli za njega to je valjda dane iz starih dana napisao je Autorski rad GAJENJE BRESAKA. Ako na googlu upišete gajenje bresaka otvorit će vam se Poljobreza net e tu vam piše sve o breskvama tu je voćnjak i slike za koje dane tvrdi da je njegov voćnjak (imam još slika od drugih autora pa može reći i za njih da su njegove) i sve o breskvama a breskvari bi to trebali znat. Pa gospodo meni ovdje nisu potrebne laži ja sam dobio korisne informacije i zbog tog zahvaljujem svima koji su bili spremni pomoć a ja nisam odgojen da lažem i kradem tuđe radove ako nisam u stanju nešto napravit sam neću ni krast. Zbog toga što su počela vređanja zbog istine koju neki očito nisu u stanju podnijeti kad se suoče sa činjenicama počnu vrđati da bi sebe opravdali što pokazuje njihovu kulturu i odgoj .
kako kaže francuska poslovica"Ništa tako ne uspjeva kao uspjeh"
Ponovo bi zamolio da me se ostavi na miru i da se moje ime NE SPOMINJE barem toliko kulture može svatko pronaći.
Odličan članak, pogotvo dio oko navodnjavanja i normama.
joj pojeli mi ovi rukometaši živaca..............
I ja san poizdio još smo i dobro prošli ali nisam baš optimista za dance samo je jedan LINO.
Pozdrav!
Ovaj Goluža je katastrofa, samo zbunjuje igrače, a i nema dosta stare garde (vidi se da fali dobar desni vanjski). Kad odu Balić,Lac i Vori to je kraj jedne velike generacije.
šta je sa njuškalom.hr nemogu se spojiti nikako već par dana? jel netko probavao?
ma bit će sve dobro ja mislim,znaš da oni vole živce trgati.
A PUKA SAM KA BRUS JAVI SE ĐURO-VRATI SE LINOeto ti na,bit će dobro,u tvojoj glavi......bem ti Golužu......
al ajd,ako ništa drugo bar je zahladilo,ubijalo me ovo vrijeme.
Eh papirnati malč......
Nema šanse da to ikad profunkcionira. U tekstu navodi onda još i plastificirani papir ali opet se svodi na plastiku. A tek navodnjavanje po ili pod papirom!!! Uglavnom ne znam kako ekološki osvješten bio ali malčirati sa nekoliko puta skupljim papirom a k tome ostati na istim ili nižim cijenama proizvedene robe.......