E to to, hvala Siki. A koliko doše ta mreža? Poz
Mrežu znaš gdje kupujem a nisam ju već tri godine kupovao zbog toga što još traje stara sada neznam kolika je cjena ali tu je oko kune.
E to to, hvala Siki. A koliko doše ta mreža? Poz
Pozdrav kolege!Neznam dali ovo spada u ovu temu,ali ja mislim da spada,pa
evo: http://www.njuskalo.hr/traktori/fendt-krs-oglas-6598101 neko se gadno zajeb*** :twisted: :rolleyess:
@denisv he he nema ni jedne. Ali usporedit pilirano sjeme sa golim nema smisla. Već sam pisao što mislim o toj politici RZ kuće. Složit ćemo se da je sijeme RZ skupo, složit ćemo se da je i najbolje, složit ćemo se da ima i najveći izbor, ali niti želim nešto pretplatiti, niti želim imati "najbolji" proizvod. Imam još aduta za RZ u puterici izrala kristalka. Eto toliko koliki šrot pakuju ako ne daš im pare za pilirano sjeme. Onda bolje uzeti veliki renomiranu tvrtku i gdje ti 4500 kvalitetnih sadnica ispadne 250 kn, nego platiti 5000 za 700 kn. Ima i drugih kultura za sijeat. Sjemena špinata ima nigdje nije pobjeglo, gredica se zazelina pa me malo popustila napetost
Samo u ovakoj krasnoj jeseni da špinatu treba 30 dana za nicanje...
Sad kad se keriš žao mi što nisam uzeo od SG Baglina da se malo trkamo
Bio danas u trgovinoi kupio ajvaricu hibrida i hoću neću i ne uzmem, šteta ;
Ajvarica je slatka tajna
Evo malo za sline
Širina ploda 7 cm, dužina do 25 cm Težina cca 200 grama, dvokomorna plosnata Boja tamno crvena, ma jel može bolje?
Neznam kako kod vas ali kod nas neće ležeći krastavac svi bi htjeli nešto da izgleda kao nacrtano. Ležeći krastavac ima svjetlu traku po strani na kojoj je ležao i odma bježe od njega a bježe zato što se svi trude da udovolje potošaču i rade na špaliru tako da je sa svih strana obojan ja sam ove godine imao veliki problema samo zbog vreća u kojim je bio krastavac zato što su bile svjetlo zelene a drugi su imali skoro pa crne i nitko nije htio krastavac svi su pitali zašto je tako blijed a on zbog vreće izgleda blijedo a u stvarnosti je bio tamniji od većine koji su bili kraj mene iduće godine ću ako uspijem a nadam se da hoću napravit skoro pa crni krastavac pa da vidim šta će da kažu.
@Kontam u Zagrebu neće ni da gledaju krastavac koji ima žutu crtu od ležanja na zemlji ili filiji kod PlodovaFruktus isto tako pa ti razmisli.
Šta 10? 20 ako je vežeš da ne pobjegne A slatka...a lako se guli... a skupa jao, u životu nisma toliko dao za ajvarušu.
Sjećam se da je negdj bilo govora ali nemrme naći. Jel zna netko gdje ima kupiti plitice od 400 - 500 rupa? Hvala
Šta 10? 20 ako je vežeš da ne pobjegne A slatka...a lako se guli... a skupa jao, u životu nisma toliko dao za ajvarušu.