Moja baba je uvjek govorila "Ako neznaš šta valja znaš šta je skupo" E al to je bilo u ona neka vremena.
Znaš šta moj stari kaže; "bio je i moj ćaća pa ga više nema"
Sad doznaš šta je skupo tek kad te nategnu. :mrgreen::rolfer: E, ne'š mene sine :mrgreen:
Kupila moja stara jednom neku glupost na tv-shopu. Od tad se ljudi natovarili ko muva na g... Svaki drugi dan telefon skače po stolu k'o da služi za bušenje betona. Kažem ja njoj; "ma pošalji ih u p..m... il' ću im se ja idući put javiti"
Evo kod nas je trenutno aktuelna i Aronija. Liječi trista bolesti, jača dvijesta imuniteta, samo što još ne priča. Baš me interesovalo šta će biti slijedeće boslije Brusilice, 'oć reći Brusnice.:mrgreen:
edit: naravno, iza svega se krije jaka marketinška fora. Tip koji ima matični zasad je svijesno krenuo sa jakom promocijom, šutio i uložio pare u zasad. Kad je isti stasao za razmnožavanje i proizvodnju uzoraka, onda je uložio pare, trud, vrijeme .... u promociju. Poslije toga je našao kooperante koji su od njega dobili garantovani otkup uz uslov da u kooperaciji kupe tehnologiju koja košta tri puta više od prvog prinosa očekivanog za tri godine..........:mrgreen::rolleyess::mrgreen: ostalo se nadzire ...
a, da zaboravio sam. Bili su i organizovani dani Aronije
rayer: (prelijepe djevojke u narodnim nošnjama, pletene korpe, seljačka idila). dani Aronije, a prva berba :scratch:scratch