V
Vjerni983
Guest
Provjeri si i one potiskivače gore jel su dobro poštelani
Mislim da ti to može biti uzrok trošenja pete a onda i loma. Mi smo uvijek imali kosu horizontalno ili čak malo prema naprijed. Luft od 2mm na peti je prevelik. Probaj ga smanjiti na nekih 1mm. Nego, na kolikom gasu kosiš? Nebi trebal preko 1200-1300, jer je kardan jako brz. Mi na Štoreu nismo prelazili 1500 iako je kardan 20% sporiji nego na fergiju.To i ja mislim,jer kosa ne pukne kad je nekakav teški rad,nego jednostavno mi sve izgleda kao zamor materijala..Uvijek kosim tako da strižni aparat podignem unazad,odnosno zube usmjerim što više da mi se ne zabijaju u tlo.Da li je to do toga možda?
Ja se ne razumijem u traktorske kose pa imam pitanje za bageristu, jel ima kod tebe kamena i što se događa kad zapneš negdje, jel ima greben kose neku amortizaciju da se nakrene prema nazad da ga ne otkineš? Zašto si stavio na motokultivator labinprogres super specijal umjesto kotača frezu? Tako može više frezat? Kako se to ponaša u radu, jel te baca na ručkama jako, stavio koju slikicu motokultivatora s takvom frezom, prvi put to vidim, nisam ni znao da se to može na njemu. Ja imam mondiala 8 ks benzinca.
Ja se ne razumijem u traktorske kose pa imam pitanje za bageristu, jel ima kod tebe kamena i što se događa kad zapneš negdje, jel ima greben kose neku amortizaciju da se nakrene prema nazad da ga ne otkineš? Zašto si stavio na motokultivator labinprogres super specijal umjesto kotača frezu? Tako može više frezat? Kako se to ponaša u radu, jel te baca na ručkama jako, stavio koju slikicu motokultivatora s takvom frezom, prvi put to vidim, nisam ni znao da se to može na njemu. Ja imam mondiala 8 ks benzinca.
ja preporučujem stražnju rotacionu...