AutoHorvat je ok, nije preskup i ima brdo raznih dijelova i novih strojeva.Pozz..
Vidim da si lajkao post od @bane gdje navodi i GS kao ok te razlog zasto.Dakle, gramip je bio kopija GS-a? Zamolio bi te, i ostale koji citaju temu ili kose striznim kosama GS,Gaspardo i BCS duplex koliko su dobre? Koliko opravdavaju cijenu? GS povoljniji od BCS..i to poprilicno.Ima smisla? Gaspardo cu tek gledati.
Za GS sam pronasao prodavaca AutoHorvat.Mislim da je netko pisao da ne bas ici tamo..no ne znam.
Kada imate vremena molim vas komentare,iskustva..
Nazalost bivsi.Bivši Gramip...
Gaspardo ima rašireniju mrežu i vjerojatno je lakše do dijelova. Nisam znal da netko prodaje GS u HR.
Hvala.Imao kolega BCS,i probao GS i rekao da ide puno bolje;bolji je dosjed na zubima u odnosu na BCS,i na BCS se kaže na onim nazubljenim djelovima nakuplja zemlja i tupi kosu,ne štopa ju,ali ju tupi
Nesmijem reći da nijedna od ovih kosa ne valja,sve su to vrhunski strojevi u odnosu na klasične,a presuđuju nijanse
Ako gledaš za sebe,vidi i gdje su ti najbliži rezervni dijelovi,makar ne trebaju puno,ali desi se
Moj glas je za GS,a ti sam odluči
Ako je livada čista i glatka, možeš bez straha pičiti puno brže nego sa običnom, em je brža, em nema štopanja kao na običnoj.Polovne ne znam koliko ima smisla gledati jer vidim da mlada generacija ide sa njima kao sa roto kosama
Sve mi je jasno,naravno da bi dobila sva potrebna ojačanja na kritičnim mjestima. Naravno da bi pokušao obrataje naštimati da budu optimalni na nekim obrtaja,a podizanje na hidraulični cilindar.Vjerojatno bi bilo kemijanja, ali ako imaš nosače od obične, trebalo bi samo pripasati remene na ovu manju remenicu, jedino je ova oko ovih ekscentara puno teža