Ima limovi preko kucista sad sam gledao..Imaš li one limove na kraju valjaka? One što pokrivaju kućišta sa piksnama.
Okrece se pajserom tako ga i razglavim kad zakoci, ali ide teze malo na prazno sad crv mora da ide tako.. Jel kod tebe sve fabricki prenosi nisi menjao nista?Raskači lanac sa hidro motora pa vidi možeš li pajserom okretati komušački stol. Zapinje li negdje nešto.
Hidro motor nije bio dobar proveravao sam, pumpu nisam mogo da skinem jer zapekla remenica pa sam odustao da je ne bi slomio... Evo danas sam brao sebi, za 10sati rada beraca obrao sam 1 hektar iz toga je imalo 6punih bunkera kukuruza, a protrosio mi 42-43litra goriva.. Racunica nikakva da sam radio usluzno nema koristi.. Meni se cini da je to malo za ovaj berac..Kod mene je sve fabrički.
Uzmi na hidrauličnim pumpama pa zamijeni mjesta izlaznim crijevima i onda vidi hoće li stajati isti ili onaj drugi motor od elevatora.
Nešto me vuče da ti pumpa nema snage. Odnosno pritiska.
Dosta bi pomoglo ako bi mogao manometar da ubaciš u igru.
Jel znas mozda koji model, da ne davim covjeka bezveze ako takav ne trazim.Nazovite na 099 5752 642.
Bourgoin prodaje Saša Blažević.