Na koju stranu se vraća klip? Šarafljenje ili odšarafljivanje?
svaka strana ide različito , probaj pa ćeš znati, uzmi špicasta kliješta u vrti ja sam sa njima vraćao na audiu A3 isti sistem čeljusti...
Na koju stranu se vraća klip? Šarafljenje ili odšarafljivanje?
svaka strana ide različito , probaj pa ćeš znati, uzmi špicasta kliješta u vrti ja sam sa njima vraćao na audiu A3 isti sistem čeljusti...
Zašarafljuješ tj. okrečeš u desno,a što se blokiranja tiče da ti jedna strana ne koči znaju zaštekat oni klizači čeljusti ili kako si ti rekao one dvije matice.Na koju stranu se vraća klip? Šarafljenje ili odšarafljivanje?
Zašarafljuješ tj. okrečeš u desno,a što se blokiranja tiče da ti jedna strana ne koči znaju zaštekat oni klizači čeljusti ili kako si ti rekao one dvije matice.
I to je bio slučaj, ali na lijevom kotaču- donji klizač je zablokiral
zahvaljujem svim sudionima teme na ogromnoj pomoći pri ovoj reparaturi kočionih čeljusti! happy):
Da nastavimo dalje u sličnom tonu, zanima me kako to da VW polo ima bubnjeve otraga, a golf diskove? Da li ima neki određeni razlog zašto neki auti imaju jedno, a neki drugo?
Naša stara lada niva ima otraga bubnjeve, a da li su u današnjim autima zastupljniji diskovi na svim kotačima ili prevladavaju bubnjevi otraga ili je pola pola?
Manje više svi auti koji su imali ručnu na diskove imali su problema sa ručnom...i sa držanjem i sa namještanjem....Diskovi ne mogu biti samokočni a sa druge strane hidraulika nije pogodna za trajno držanje zategnutih pločica