Mogu li se sadnice GF podloge saditi na razmak od 2,5 metara u redu, ako se planira uzgojni oblik vitko vreteno? Riječ je inače o izrazito bujnoj podlozi.
Veći je (mnogo veći) problem međuredni razmak
Mogu li se sadnice GF podloge saditi na razmak od 2,5 metara u redu, ako se planira uzgojni oblik vitko vreteno? Riječ je inače o izrazito bujnoj podlozi.
nema me dugo dugi68, sezona, posao ,sezona ...
rekao sam da imam ja belmondo, ako hoćeš pošaljem ili dodji pa nosi
poslaću ti broj na PP
Meni je monilija uništila najmanje 5 tona kasne nektarine
imam jedno pitanje sto se tice jesenjeg prskanja breskve kupijo sam nordox i bjelo ulje dali da bjelo ulje koristim sa bakrom sad u jesenjem prskanju ili u prolece posle rezidbe ili treba oba puta
Ja ga koristim obadva puta zato jer je dobar okvašivač. Čak ga kombiniram i sa herbicidima i mogu ti reći da je učinak odličan. Neka me učenije kolege isprave ako griješim ali mislim da za Bijelo ulje piše da je ovocid i akaricid tako da ga nikada ne škodi staviti :icon_super:
Bijelo ulje jest ovocid, stoga bi bolje sada bilo ići čistim Nordoxom, a netom prije kretanja vegetacije kombinacijom Bijelo ulje/Nordox (mislim, ne škodi niti sada, ali čisto radi uštede)
sad se neće dogoditi ništa strašno, jer je list već skoro mrtav
ali
zašto trošiti bakar sada kad će većina špriciva završiti na lišću koje će otpasti kroz par dana
bolje to iskoristiti kasnije pa ošpricati drvo,mislim da bi bilo puno učinkovitije