Za 4 komada nisu mali novci..
Možeš i obične spojnice stavit valjda,dođu te jeftinije,jedino možda treba reducir kakov..
Takve spojnice su i na našim Claas-u,isto smo 2 komada stavili obične..
Nitko se nije dotaknul problema koji mene muči. Jel postoji neki način za otpojiti crijevo samo golim rukama (eventualno u rukavicama)? :icon_scratch:
Brza push/pull je namijenjena nedaj bože da se sa priključnm strojem nešto desi (zapali ,prekrene ,otkopča...) a spojnice (hidraulika )prikopčane da se one same otkopčaju a crijeva i sve ostalo ostane čitavo.
Prikaži sliku spojnica na traktoru. Ovak na pamet je teško bilo kaj reći.
Nego, kaj to želiš otpojiti i kad? Jel problem i pri spajanju ili samo pri otpajanju?
Brza push/pull je namijenjena nedaj bože da se sa priključnm strojem nešto desi (zapali ,prekrene ,otkopča...) a spojnice (hidraulika )prikopčane da se one same otkopčaju a crijeva i sve ostalo ostane čitavo.
Da kod mene na Holandu su upravo takove spojnice. Za uštekati samo gurnem spojnicu sa jednom rukom aza otpojiti samo potegnem za crijevo ili lajtung i ona samo iskoči iz drugog dijela i to je to.
Iwanho jel zadovoljan sa odgovorom?????
Mislim da nebu išlo jer nije ugrađena (ako vidim dobro) da bi radila u obje strane.Stavil sam u privitak sliku koju imam. Otvor je nažalost pokriven kapicom.
Problem je samo s izvlaćenjem. Nikad nisam probal samo potegnuti i isčupati "na silu" kao što navodi @jlukaci7. Bum probal, jedino ne znam koliko jako treba cuknuti. Ako je tako, onda je to super. Jako sam zahvalan. :icon_thumright::drink::icon_pray:
Ako je kod mene slučajno drukčije pa nebu išlo kak je opisano, bum poslikal spojnicu bez kapice.