puknuti kaže:A gdje se tak jako žuri ,jbt ne uzgleda baš da bude kiše?
jd4755 kaže:Heder ima automatsku nivelaciju a čini mi se da je fleksibilan.
Nema kotače, nego senzore, kod kojih se može podešavati visina košnje , nakrenutost itd, kao i na mom Toplineru.Bobo kaže:jd4755 kaže:Heder ima automatsku nivelaciju a čini mi se da je fleksibilan.
Pa da. Fleksibilan je, ali sto se tice visine reza, ima svoje tockove koji se vide u prvih par sekundi clipa. Oni odrzavaju visinu reza. a jedna od glavnih prednosti je sto grlo i heder nisu fiksno vezani, vec ima mjesta za "plivanje"
500 m tabla, je kratka tabla, kod nas ima tabli dugih 1800 m. Kod kombajniranja na takvim tablama, problem je spremnik zrna, i još ako je mokro da traktori s prikolicama nemogu u polje....Marko355 kaže:
mislim da su ti kotači, ti "senzori" koji određuju visinu, jer na DF-u su klizači koji se brzo potroše. Pa su tu vjerojatno stavljeni kotačići koji su dužeg vijeka trajanja. Nevjerujem baš da se heder vozi na tima kotačima... ako se vozi onda je to vrlo loše riješenje...Bobo kaže:Cuj, nije mi cilj tu se natjerivat, al ovaj heder se bome vozi na kotacima... Da ima senzore, onda bi ga uvlacno grlo moralo nositi, a ovakav heder po njivi pliva neovisno o grlu.
Pogledaj malo bolje video clip i jos par drugih slicne tematike, pa ces vidjet o cem pricam.