imaju takvi traktori i kod nas posla, ima isto tabla po 100 hektara, a to u top gearu je snimljeno prije 3 godine i onaj ga nije znao upaliti 2 sata jer nikad prije nije vozio traktor, a i vidio si kako im ide vožnja u rikverc s prikolicom
da taj case ima 500ks i 24 tone i normalno da puno troši, ali je on namjenjen da vuče 20 plužnih tijela, a ne da sa njim idu u grad po 20 kila sjemena za njihove zajebancije.
pa nije jedan takv case gusjenicar od 600 konja kod u hrvatskoj
ak se dobro sjecam bil je jednom na plodovi zemlje
imaju takvi traktori i kod nas posla, ima isto tabla po 100 hektara, a to u top gearu je snimljeno prije 3 godine i onaj ga nije znao upaliti 2 sata jer nikad prije nije vozio traktor, a i vidio si kako im ide vožnja u rikverc s prikolicom
da taj case ima 500ks i 24 tone i normalno da puno troši, ali je on namjenjen da vuče 20 plužnih tijela, a ne da sa njim idu u grad po 20 kila sjemena za njihove zajebancije.
Ima jedan u daruvaru poljodar tim d.o.o.
Upravo to.
A njegova potrošnja je zapravo mala u odnosu na naše imt-e,ako se gleda onako kako se potrošnja mora gledati.
Sigurno ima maju potrošnju na 1hektar oranja , ali takvi strojevi moraju imati odgovarajuće priključke , a ne za njega kopčati 5 brazdi imt plug i olt drava 52 diskova tanjurače koje su nekad vukli imt 5270
i onda prigovarati da puno troši.
samo jedna od mnogih prednostii u odnosu na npr. imt 5270 je energetski puno učinkovitiji motor , mislim u potrošnji g/kW .
(znam da taj case i imt 5270 nisu za usporedbu , ali su barem približno ista klasa)
Bit če možda 10.000:rolleyess::rolleyess::rolleyess:
za case quadrac-a je jedna oko 20 tisuća kn a ima ih 4 i mjenjaju se na 5000 sati ako izdrže toliko tak su mi serviseri rekli