• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Centralno i ostalo grijanje

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
902
Nije valjda da nigdje u HR ne prodaju stakla za Alfa-Plam Rustik ili ja ne mogu naći? Vidim samo jedan Njuškalo oglas iz Đakova.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kaj ima ko kakvo iskustvo sa šporerom karolex 60? Pošto ne kurim doma na drva kupil bi se taj šporet da si mogu malo zakurit vikendom kad sam doma, da dobim onaj miris i čar kurenja. Čini mi se povoljna cijena, nebi to odma insraliral jer nemam kam, al da mi stoji doma kad nekaj skombiniram bi ga ugradil.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
To se zove brtvena pletenica. Nebi smjela biti azbestna. Za brtvljenje peći su obično staklene pletenice. Trebalo bi ih biti u svakoj željeznariji…

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,852
Imam azbestnih štrikova, različitog fifija.
Azbest je nezgodan pri stalnom udisanju, ali ovak jednom pa više nikada ne može naštetiti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Od kakve pločevine🤔🤭
Kakve sam imal doma.
Del sam rebrasti 3 na 4. Poslje mi je taman takav komad falel za jedan drugi projekt pa sam moral kupiti. Zato sam se tam isprsil i del 4 na 5

isalopek

Aktivni član
Tu od
15 Ruj 2010
Poruka
526
Pozdrav,
I
Pec sam prije 3 godine spajao po anito shemi sa dajcom i akgom
Problem je bio sto nam se voda u bojleru sanitarne vode nije bas grijala pa smo ju morali dogrijavati na struju
Danas sam dodao jos jedan vod prije selteona i povukao ga do bojlera sanitarne vode... vod..pumpa... nepovratni..presjekao dovodni (prvotni vod na bojleru i blindirao ga) i spojio sa novim
Sve ok funkcionirao, osim sto, kad se pumpa upali na sanitarnu vodu krene mi grijati i radijatore na visoj temperaturi.
Npr akg daje na radijatore 39stupnjeva, upali se pumpa sanitarne i temperatura skoci na 60stupnjeva, premda i selteon odmah zatvori ali je temperatura i dalje 60stupnjeva
Imate kakav savjet sto napravit?
Hvala
Lp

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,945
Da ti nisi fulao forum na kojem si ovo napisao ;) (ja, ZJ i Lee možda ovdje jedini znamo što je Anito shema, dajc, akg itd...)

• Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh