Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,924
Ovisi koliko si sposoban sam ga postaviti!
A kakva je peć i kakvim se drvima kuri?Pozdrav, evo da pitam inox vs. Schiedel dimnjak? Rijec je o centralnom na drva.
Ako je peč bez ventilatora svakako ŠidelPozdrav, evo da pitam inox vs. Schiedel dimnjak? Rijec je o centralnom na drva.
Ili je tema pelet - tema s previse nepoznanica...Prevruće je vani pa nikoga ne zanima grijanje na zimu, ili?
A najgore mi je kad vidim tako staro kroviste odbaceno uz cestu negdje....ja kroz svoju pec "provucem" svakakvih drva, sav papir i sl...Piling neku staru (200 godina) građu na metrice!
Već sam se bio pozdravio sa peletima kao grijanjem jer je cijena otišla u nebo ali onda je prije par mjeseci palo na 4€/ vreća 15kg pa uzeo 3 tone za iduću sezonu jer mi je po toj cijeni li-la sa drvima. (Imam dva kotla, pelet i drva).Ne znam spada li to ovdje, ali imam dileme koje pelete da kupim, da sada sam kupovao energy pelet Delnice ali oni sve izvoze pa ovdje se nudi samo Spačva, Šišarka i Bašići, A1 i A2 certificirano pa ako netko ima iskustva sa tim brendovima zahvalan na recenziji!