ROADRUNNER
Iskusan lik
- Tu od
- 17 Stu 2013
- Poruka
- 1,432
Kod njih je klin dovdijelni...moze se odsarafiti komad dolje da se skine opruga
Svoja stakla sam mijenjao jer me živciralo prati 13 odvojenih stakalaca na Alfaplam Rustiku, strugač i papir su zapinjali na spojevima, pa sam kod staklara uzeo 1 mm deblje staklo iz jednog komada.

Hah, ne bih to nikad stavio. Moja su sva čitava, nikad ih nismo razbili, samo to čišćenje me smetalo. 32 eura je novo staklo, sad je puno lakše čistiti i ljepše mi izgleda. Uzeo sam dva komada, ako se slučajno razbije. Samo da nađem drva koja ne čađe, sad ložim dvije godine star hrast, i dalje je mokar.Mene je živciralo kupovati nova jer su ih svako malo razbili pa sam staklo zamjenil limom sa suzama 4/5 .
Vjerujem. Ja kad sam kupil tu peč sa staklom isto sam bil pun romantike, ubrzo sam shvatil da sam u to samo kod prve potpale gledal i bilo mi je fora. Kad se prvo stalalce razbilo još nekak, a svako sljedeče mi je postalo trošak kojeg sam nakon te prve zime otklonil na meni najjeftiniji nacin.Hah, ne bih to nikad stavio. Moja su sva čitava, nikad ih nismo razbili, samo to čišćenje me smetalo. 32 eura je novo staklo, sad je puno lakše čistiti i ljepše mi izgleda. Uzeo sam dva komada, ako se slučajno razbije. Samo da nađem drva koja ne čađe, sad ložim dvije godine star hrast, i dalje je mokar.
Brezova drva za kamin 👹Hah, ne bih to nikad stavio. Moja su sva čitava, nikad ih nismo razbili, samo to čišćenje me smetalo. 32 eura je novo staklo, sad je puno lakše čistiti i ljepše mi izgleda. Uzeo sam dva komada, ako se slučajno razbije. Samo da nađem drva koja ne čađe, sad ložim dvije godine star hrast, i dalje je mokar.