• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Centralno i ostalo grijanje

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,999
Pokušaj pitati chat gpt. Ako mu postaviš dobra pitanja, dosta dobro izračuna.
On ništ ne računa, on samo brže nego bilo ko pretraži upise po raznoraznim forumima i bespučima interneta pa se ponekad posluži i tvojim proračunima koje si podjelil sa nama na forumu ;)

Sve je dobro dok ti ne uvali proračun nekog bedaka ili zajebanta pa zato treba (kak si i napisal) usmjeravati diskusiju u pravom pravcu.
Nema dugo nismo imali pametnijeg posla pa smo se s njim tipkali kak se riješiti hemeroida.... ufff falim te Bože da ih niko od nas nema, a mislim da je on poželel da ih dobije :ROFLMAO:

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,510
Nemam pojima, to vjerojatno usluzno rade, kao npr.kombaniranje....
A za granje je dobar silokombajn, ima onih jedredni samo se umjesto hedaera prihvat slozi drugačije.

Kad sam 2022 uzimao plinski kondezacijski jeftinije me došao jači nego slabiji. I za cash sam dobio 35% popusta. Tak da, bolje jači pa uboducnosti ako će se pojaviti potreba ili mogućnosti, da ga možeš iskoristiti. Prije ovog sam ina 12,15 kw, ne sjećam se točno koliko kw...ali bi je preslab, pogotovo za toplu vodu, i dosta se kvario,

Najnoviji postovi

Na vrh