Meni padalo napamet par puta uzet rolu svijetlijeg linoleuma i na njoj isprobadat rupe..
Leć ju na zemlju,i kroz rupe, u zemlju, nagurat češnjak..
Da sam ima kakvu pri ruci, sigurno bi proba bar jednu ploču od 5-6-10 kvadrata..
Ali koliko sam kojekakvih planova ima, za realizirat ih sve, tribalo bi mi 500 godina, i to, da mi od danas više ništa ne padne na pamet..:icon_rofl:
U jednom poljoprivrednom kombinatu su probali saditi pome, krastavce, i paprike u sitniju piljevinu, čini se da uopće nije bila loša ideja!!!
Imaju mlin za granje, i korita, a kemiju su bitno smanjili..tako sam čuja od nekih zaposlenika..
Ja sam zasadio nešto malo za svoje potrebe negdje krajem 11-og ili početkom 12-og mjeseca nesjećam se više a u ovoj je fazi.
Temperatura zemlje danas mjerena je skoro 9c luk je ispod agrila i folije.
Ljepi pozdrav svim povrtlarima
Evo vec se dugo spremam i ove godine sam odlucio probat zasadit cesnjak, kolko sam mogao procitat ima jesenska sadnja i proljetna, posto sam na jesensku zakasnio odlucio bi se za proljetnu sa manjom kolicinom sjemena da vidim kako bi mi se pokazalo i da naucim baratat s njim, razmisljao sam o 30-40kg no sad neznam tocno dal ima neko za prodat a da je okolica zagreba mozda? dal se skuzi razlika izmedju jesenskog i proljetnog i kako? I kad bi ga bilo najbolje sadit vremenski?
Evo malo puno pitanja pa ako imate volje da odgovorite.
Hvala unaprijed
Ljepi pozdrav svim povrtlarima
Evo vec se dugo spremam i ove godine sam odlucio probat zasadit cesnjak, kolko sam mogao procitat ima jesenska sadnja i proljetna, posto sam na jesensku zakasnio odlucio bi se za proljetnu sa manjom kolicinom sjemena da vidim kako bi mi se pokazalo i da naucim baratat s njim, razmisljao sam o 30-40kg no sad neznam tocno dal ima neko za prodat a da je okolica zagreba mozda? dal se skuzi razlika izmedju jesenskog i proljetnog i kako? I kad bi ga bilo najbolje sadit vremenski?
Evo malo puno pitanja pa ako imate volje da odgovorite.
Hvala unaprijed
Daj stavi link ako imaš