• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

chickenlover

• Temu pokrenuo chickenlover
  • Datum prvog posta
C

chickenlover

Guest
Sta cete ljudi, dosla zima, pa svi pricaju samo kako da se zagreju :rolfer:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Pozdrav, kakvo stanje u susjednoj deželi, jel ima belog snega ?
Jel brlja grije u hladne dane ?

telnett

Član
Tu od
16 Lis 2010
Poruka
81
Nema nam koleginice mora da pravi reda medju peradima ? Alo cikenlover :roll:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Nema nam koleginice mora da pravi reda medju peradima ? Alo cikenlover :roll:
Kak, ovak
15ev2tt.gif

C

chickenlover

Guest
Jaoooo, e ljudi nisam mogla da se ulogujem 5 dana, onda sam pogresno procitala neko uputstvo pa sam MISLILA da se ne mogu ulogovati kad sam vec mogla...uzas.:madmana::madmana::madmana: A da, takodje sam poklala sve na putu...da se iskoristi ovo lepo vreme...A bas lepo od vas sto ste mislili na mene :heart::heart::heart:

C

chickenlover

Guest
Znači možemo dalje tjerat zafrkanciju..... :finga:

Bogme na ove hladne zimske dane i ne mozes nista drugo da radis osim da spavas i zbijas sale.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
pa gdje si ti nama čikenlover,pa nije te valjda zatrpao snijeg...:lol:

B

BAGERISTA

Guest
E baš lipo da si se javila,,,počeja san se brinut,,da te nema,,,,,,,,,nadam se da je sve pod kontrolom..........:mrgreen::mrgreen:........

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
a jesi dobar......:rolfer: :rolfer: :rolfer:

B

BAGERISTA

Guest
A ako da onda če bit veselo,,,,,,,,,,,,,:rolfer::rolfer::rolfer::rolfer:,protu zaštita,,,:drinkers::drinkers:

Na vrh