Isti klinac?? Tko sipa gnoj u sijačicu??150 kn jutro oćeš sa gnojom ili bez isti klinac
A kaj ti briješ ko sipa gnoj u sijačicu? Onaj ko se ozbiljnije bavi poljoprivredom barem u mojem kraju ni ne pomišlja sijat kukuruzu bez gnoja u redovima,neznam kaj ti nije jasno? Velim da je meni koji radim uslugu svejedno jel čovjek hoće sijat gnoj ili ne cijena je ista.Isti klinac?? Tko sipa gnoj u sijačicu??
APV na kukuruznoj sijacici? Umjesto kutija za mikrogranule? To jos nisam vidio. Pa kamo to namontiras?Ova mi se cini ok, mlada i ima dosta opreme. Samo nabacit APV za mikrogranule.
Kaj si se zapjenio?? Hočeš li odgovorit na pitanje ili ne??A kaj ti briješ ko sipa gnoj u sijačicu? Onaj ko se ozbiljnije bavi poljoprivredom barem u mojem kraju ni ne pomišlja sijat kukuruzu bez gnoja u redovima,neznam kaj ti nije jasno? Velim da je meni koji radim uslugu svejedno jel čovjek hoće sijat gnoj ili ne cijena je ista.
Ma krivo sam skužio pitanje...ak ima ral dvije mogu i ja nasipati al u večini slučajeva ja pijuckam nekaj u hladu dok gazda tovari.Kaj si se zapjenio?? Hočeš li odgovorit na pitanje ili ne??
Ma nema muke. To je iza mene. U biti sam se već odlučio, bilo je samo pitanje opreme koju uzeti, ali i to je sad riješeno - uzimam full opremu.Da te riješim muke ja ti svoju Nodet prodam,sve ima