Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Onda ti se nikam ne žuri kad delaš, moreš i na ler gasu delat🤭👌🍺Ja radim po satu( rotobrana, freza, oranje, malčanje(trava, kukuruz) 300 kn...
Onda ti se nikam ne žuri kad delaš, moreš i na ler gasu delat🤭👌🍺Ja radim po satu( rotobrana, freza, oranje, malčanje(trava, kukuruz) 300 kn...
Da to je druga stvar,, kod mene ko ima 1 ral njivu je gazda.. zato meni najbolje odgovara po satu.. sjetvo spremac kod nas gotovo da i niko ne koristiTo bi jos gora racunica bila, ne znam koliko napravim ali barem 5-6 jutara na sat sa sjetvospremacem.
Kod mene jedino bager radi na sat...
Da, zaboravio sam napomenuti da bez obzira imate li Opg ili obrt mora se koristiti na tuđim parcelama eurodizel, jer plavac je za vlastite potrebe.5 lit je skoro 50 kn
Šta ja imam u rezervaru i po kojoj cijeni nabavljam gorivo je moja stvar. Zna se koja je cijena euro dizela i o tome nemam kaj raspravljati sa nekime.Da, zaboravio sam napomenuti da bez obzira imate li Opg ili obrt mora se koristiti na tuđim parcelama eurodizel, jer plavac je za vlastite potrebe.
A mislim da većina dela u "fušu" 🤭Da, zaboravio sam napomenuti da bez obzira imate li Opg ili obrt mora se koristiti na tuđim parcelama eurodizel, jer plavac je za vlastite potrebe.