• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cijene usluga?

yama13

Dobro znana faca
Tu od
12 Sij 2012
Poruka
642
To bi jos gora racunica bila, ne znam koliko napravim ali barem 5-6 jutara na sat sa sjetvospremacem.
Kod mene jedino bager radi na sat...
Da to je druga stvar,, kod mene ko ima 1 ral njivu je gazda.. zato meni najbolje odgovara po satu.. sjetvo spremac kod nas gotovo da i niko ne koristi

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,386
A kolko onda računati? Zatvaranje brazde, prvi prohod 10 na sat, 14 kj za oko 3 sata...
Kod mene ce biti biti ko što je NH rekao...

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Ja sam rekao nema dugo u jednom razgovoru da je 100 kn samo da traktor upalim. Za dalje dogovaram cijenu.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Dečki nije mi jasno ono 100-120 kuna ral, kaj ti traktori idu na solarne panele?

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,376
Pa ne kužim problem, ako kolega NH kaže da može u sat vremena sa SS preći 5-6 jutara to je onda 600 kuna po satu.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Kod mene su parcele u prosjeku 700 čhv,i kad gazda ima tri takve ili manje na udaljenosti jedne od druge oko jedan km. po lošem poljskom putu,pa da vas ja onda pitam"pošto metar škrljaka"(šešira)🤔

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
5 lit je skoro 50 kn
Da, zaboravio sam napomenuti da bez obzira imate li Opg ili obrt mora se koristiti na tuđim parcelama eurodizel, jer plavac je za vlastite potrebe.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja sam prošlu godinu malčiral od "oka" dok dojdem do pozicije koju moram kositi velim kolko košta, malo si nafte kupim, pojedem čevepa i coca kolu i još mi ostane za kavu za par dana, mislim da je to ok, neteba nabijat veliku cijenu, meni čist`dost za te moje potrebe skromne 😊🍺čak mi jenput čovek dal 50 banki više, ja velim 150 kuna, a on da 2glave 😇😇🚀🚜

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,894
Onaj koji iz te usluge mora kupit mehanizaciju ili je kupi s ciljem rada usluge, taj onda zna i računat.
Ovi koji to usput nekom urade to je tak tak i ne može se zvat da radi uslužno.
Ponekad se desi da svoje ostaviš i odeš u uslugu, ne tolko radi penez već radi toga kaj čovjek računa s tobom a i možda mu radiš to već 20tak god....
Za meni vredi profesionalni pristup ka tome poslu. Imam obrt za te djelatnosti od 08.g, a u tome sam praktički od svoje 15.g. Počelo je s pražnjenjem septička, gnoja💩....

Posljednje uređivanje:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Da, zaboravio sam napomenuti da bez obzira imate li Opg ili obrt mora se koristiti na tuđim parcelama eurodizel, jer plavac je za vlastite potrebe.
Šta ja imam u rezervaru i po kojoj cijeni nabavljam gorivo je moja stvar. Zna se koja je cijena euro dizela i o tome nemam kaj raspravljati sa nekime.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Da, to i ja želim reći,jer mi je došla carina vaditi gorivo 2 kilometra u polje.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Samo to je isto još jedan od apsurda naše države.
Ispraznit svo gorivo iz traktora (plavi dizel) i natočiti odgovarajuće gorivo, je blago rečeno, muka.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Ako nemaš dozvole za plavca, kazna se kreće i do desetak tisuća kuna,pa sad ti "fušaj"

Najnoviji postovi

Na vrh