• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cijene usluga?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
A ne ne, to je malo, imaju peneze, i još buju dobili od železa, a ja si morem zaradit za naftu kak je rekel Marko i nek mi stoji doma, kaj oni znaju kolko troši raketa, ja bum rekel tak samo za naftu i gotovo. 300 kuna bum im rekel, to zbilja nije puno.

yama13

Dobro znana faca
Tu od
12 Sij 2012
Poruka
642
A ne ne, to je malo, imaju peneze, i još buju dobili od železa, a ja si morem zaradit za naftu kak je rekel Marko i nek mi stoji doma, kaj oni znaju kolko troši raketa, ja bum rekel tak samo za naftu i gotovo. 300 kuna bum im rekel, to zbilja nije puno.
Pa sad je otkupno željezo dobra cijena, tak da budu dobili donekle dobru lovu i zasto ne bi uzeo 300 kuna.. to je neki minimum

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Imam samo vožnju, vuru tam, vuru nazat. Oni me gore čekaju i istovare to. Ma ok je 300 kuna, meni bu dost, evo taman za naftu.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kak sam rekel još dobivam poslova za reketu, al sad je u pitanju međunarodni transport, internacionalni🙂
Trebal bi nekaj dopeljat iz Slo u Hr, tj do Zaprešića iz Krškoga, neko selo tam blizu.
Iskreno neznam kak to računat, ima dost vožnje polako, ali još ktome internacionalni prijevoz se posebno plaća kaj ne? Bar sam ja tak upućen. Neznam kak da to računam, nije mi ni za ostaviti. Naravno sa kolima idem.

Ruta od oka, al sa autom.

Najnoviji postovi

Na vrh