• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cijene usluga?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Dečki ja samo specijali transport vozim, kolko vidim tu je lova🙂🤭🚀🚀
Trebal bi dopeljat traktor, motokultivator, frezu, plug i još neke sitnice.
Ovo bu prvi međunarodni 😉☺️
Raketa sve guta, znam da to nemre bit jeftini prevoz.

Posljednje uređivanje:
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Čekaj kaj me zajebavaš ili? 🙂🍺🍻🍻
Pa trebal bi dopeljat tomu vinkovića, normalno bez kotača, frezu goldoni ili labinca neznam, frezu od tomeka, plug i neznam kakav još priključak točno.
Ipak se tu vozi iz Slo u Hr, pa i to je odma drukčije kaj ne?

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
5 sati vožnje= 20 litara dizela...hmmm + klopa i pijača isto ko i traktoru...ostane 1000 čista, samo ti bu malo za slovensku policiju... 🤭

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa dobro, jesti si zdoma zemem, skuham si jajca, paradajza, luka, špeka, kobase si skuham, možda žena i piceka spoha, i to zi sobom zemem, tu isto prišparam malo. Stanem uz cestu neku, uz grabu, krpu na kola i jedem. Ali kaj za Policiju?pa nebum divljal, normalo se vozim, raketa je ispravna, na kola samo svetla iza denam i pofarbam ih. Za kaj bi me zajebavali?

Posljednje uređivanje:

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Ja sam računal samo vožnju u ZG do Jaruna kad sam išel malčirat 1000 kn,znači 30 kn kilometar plus usluga malčiranja. I tak računam ak se vozim više od 15 km. E sad,budući da se ide preko granice nek je još 10 kn više to ti je na 44 km 1760 kn i još na to tvoja neka dnevnica 240 kn i eto te na 2000 kn minimum.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Meni se čini da bi se tom čovjeku bolje isplatilo registrirati, upaliti tomicu i polako doma preko grane. Kak ste počeli još bu prijevoz prerasel cijenu robe. Mogel bi biti i na vijestima a to je ipak neprocjenjivo 😂 ( kao reklama ). Prvi export-import prijevoznik sa raketom i konjskom zapregom 😂.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Danas navečer idem na kakti dogovor😄
Pa da vidim kaj i kak, i dal bu sve po špagi išlo. Bojim se da nebum prejeftin pa nebuju sigurni u prijevoz da nebuju odustali od mene. Zato moram bit na nivou 🍺🙂

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Kolege, kako se zbog poskupljenja goriva kreću cijene usluga? Mislim na sjetvu. Jel'se to uopće isplati da vam netko komplet uradi, naprimjer jedan hektar? A,tek repromaterijal?

Najnoviji postovi

Na vrh