Ne kužim kaj je problem kod računanja po satu. Npr. imam zemlju gde orem sa 3 brazdnim plugom i 125 ks brzinom od 5 km/h a imam zemlju gde sa tom istom kombinacijom idem 9 km/h. Jel onda treba isto koštati ral oranja ove prve zemlje ko i ove druge? Isto tak moreš malčirati travu gde ideš 5 km/h a moreš i neku šikaru gde ideš 1 km/h. Kak onda to računati po jedinici površine. Kaj misliš zakaj onda kombinirka računa po satu?A ovo racunanje usluge po satu, to mi nikad nije bilo jasno, i tak se s nikim nebi pogadal, da meni neko radi uslugu ili da ja radim nekome.
Kod nas se radi ili po jedinici povrsine ili po komadu necega (bale, odvezene ture s prikolicom, cisternom itd.)
Mene ne zanima jel mi bude neko malciral ral cijeli dan ili jedan sat, bitno da je ona izmalcirana.
Jedino bagera placamo po satu i to je to.
A ne znam ni sam koliko sam puta kopcal balirku za 20 bala ili berac za pol jutra kukuruza, i uvijek to uradim da me ko prosi, jer i ti ljudi meni uskacu dok mi nesto treba.
E to bi bil posel 👏Evo na primjer ja i MUHA zajedno, u njegovom poslovnom prostoru otvorimo "servis za traktore, kombajne i ostale poljoprivredne strojeve". Njegov poslovni prostor i režije (struja, voda, telefon, kanalizacija, smeće), da ne kupujemo novi bude i sav njegov alat. Obzirom da sam ja lijep, mlad, pametan i treba mi lova, moja je satnica 300 kuna, MUHI je satnica 200 kuna, ionak je na svojem terenu. Koliko bi bila naša satnica - servisa prema van, prema potencijalnoj mušteriji?
O hebemu i svemu, "mi bi bili zajednički servis", kolka je onda naša zajednička vura? Počel si se i ti ftapljati v loši HR prosjek svi sve znaju, a zapravo nitko ne zna ništa .E to bi bil posel 👏
Mislim da je moja satnica 200 kuna, režije i alat bi prebolel, samo neznam gde bi još 300 za tebe skupili
Izgleda da ja tebe nisam skontal baš najboljeO hebemu i svemu, "mi bi bili zajednički servis", kolka je onda naša zajednička vura? Počel si se i ti ftapljati v loši HR prosjek svi sve znaju, a zapravo nitko ne zna ništa
100 eura. Plus pdv naravno🤭Izgleda da ja tebe nisam skontal baš najbolje
Kolko bi onda bila naša zajednička vura?
Duplo.Da li se vura penzionera računa isto kao i od onoga tko to nije?
A da, kak drugač.100 eura. Plus pdv naravno🤭