• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cijene usluga?

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,128
Mikke, i ti si u pravu. Sve kosta i tebi je uvijek malo, nama puno i tak u krug.

Tu vlada zakon ponude i potraznje.
Stroj kosta jako puno i dok je sve ispravno i nema kvara, moze bala biti i po kunu, ali kad nesto krepa, da je bala i 100 kn nemres se spasiti.

Zato, ti baliraj, kome pase bude platio, kome ne pase, nek trazi jeftinije ili trpa na kola kao nekad.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Pa,zato sam i prodali balirku prije četiri godine,a jednoredni berač prije nekih devet.

Brad1

Iskusan lik
Tu od
24 Lip 2019
Poruka
708
Ili ove??

Da je više takvih veterinarki, bilo bi i više goveda. Bez obzira na cijenu.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ima, da. Meni je interesantno vidjeti ženu koja u tim godinama upravlja konjima i očito joj se isplati.
Ili su prisiljeni tak se mučiti :unsure:

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
razmisljal da kupim neki bolji kombajn i ako ovi iz okolice budu isli po 100 eur/jutro, ja bi isel po 600 kn.
I imal bi oko 300-400 kj usluga i to je to.
Evo kod mene žetva 900 kuna/jutro. Do lani je bilo 750/ jutro. Ima jedan koji to radi i svaki dan se vozi znači da ima posla.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Kod nas su najskuplji digli na 550 kn/kj, najjeftiniji na 650-700. Ima i po 750 kn/kj. Koliko vidim ljudi se ne bune i plaćaju...
Naravno stvar je i kako ko napravi posao za iste novce, vidim da ni to ljudima nije bitno kako njiva ostane kasnije...

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,390
Kolike ti bale pravis,1,5m?
Sa welger 52 radim da tri bale po dužini mogu 4 bale poprijeko i tako mi je radi slaganja na kamion, a sa 42 tri po dužini 5 poprijeko. Dobro sada 15-20 bala gore dole, prevezujem manilu pa nikada ne pratim bas tacno koliko izadje već na kraju sezone koliko bala uradim, a koliko je manile kupljeno

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
U postu koji sam napisao gore, sad vidim da sam mozda bio nejasan, oni koji su do sada bili najskuplji su sada najjeftiniji jel...

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Decki moji, skupo vam je to kombajniranje.
Kod nas je prosle god bilo 500 kn/ jutro, ako ove god bude skuplje od 600 kn/jutro, ja budem kupil kombajna i isel po 600 kn, u minus nemres nikak otiti, jer kombajn je masina koja stampa pare.

A pogledajte kakve sam ja danas asistentice kod baliranja imal, odmah balirka lakse ide.. 😎😊
20220716_130032.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh