• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cijene usluga?

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,878
Pred 8 godina sam mašinicu platil 9 €. Ove godine je počela pokazivati znakove umora, al ide joj u korist kaj je i na mojoj glavi sve manje lasi

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,505
Nemogu se suzdržati, moram komentirati šišanje.
Veli poslovica: Lasi rasteju, ljudi umiraju.
Znači biznis, frizer i pogrebnik.
Istina i Bog...
A kad si kod poslovica…. Veli i ona o covjeku kojina srece: da otvorim groblje zabranili bi ukope🤪

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
5,084
Ove kaj si nagovorio da kupe berač, ti se valjda svako malo sjete tvojeg savjeta
Pa neznam. Ovak niko ne čeka reda. Rade kad hoće a ne kad ja mogu a i ja se riješio prigovaranja, od nekih tak da smo svi smireniji 🤣

yama13

Dobro znana faca
Tu od
12 Sij 2012
Poruka
711
Ja sam odustal od niskih cijena... ko hoće nek plati i gotovo. Kad mi uzme 600 € za skidanje glave, 1500 za slaganje getribe mene niko ne pita kolko to košta, odi na benzinsku 100 € goriva ništa... tak da držim se onoga radi manje za više.. i posla preko glave

Na vrh