krezubica
Novi član
- Tu od
- 4 Sij 2016
- Poruka
- 14
od sad pa na dalje i ubuduće sve ću uzimat za vrijeme punog mjeseca,uzeo sam plemke prije par dana i uzet ću opet za punog mjeseca pa da vidim,al mene mući to sa cjepljenjem oraha,imam 18 divljaka oraha i na to sam mislio cijepit plemke,al mi mama koja ima njuh psa tragaća veli da od toga neće biti ništa na što je i žena počela drobit i rukavica mi je bačena,čast i ponos mi je u igri, jel uzgajam biljke iz ljubavi godinama.I svi vele da je orah najteže cjepit,zašto je tako?mislim cjepit u proljeće(plemke su u frižideru stavio sam jedan kraj u vlažnu glinu),pod koru jel mi ima smisla da počne puno sokova lučit pa zalije plemku,pa ne na procjep nego možda pod koru?(najbolje na pup,al ko će čekat ljeto),eto zanima me diskusija na tu temu,e da,znaći sljedeći pun mjesec je 22.02.ak može neko nabavit kakve plemke cjepljenog oraha(franket,šejnovo,bilo kakve,al da se zna kaj je), ja bi mu iz zahvalnosti mogao dofurat svojeg humusa kalifornijskih glista ili stare sorte jabuke kanade(meni najbolja) i stare šljive bistrice,pa eto slobodno mi se javite! okolica vg-zg