CLAAS ARES:
Moj CLAAS
[/QUOTE
Super je ovaj Celtis.Kod mene je bio jedan 456rx, vozio ga kolega , veli da se puno bolje ponaša pod prikolicom 10 t od njegovog case jx 95.
Unutra je JD motor ?
Cuo sam da ima ovih novijih sa perkins motorima, i da je zbog velikog međuosovinskog razmaka neokretan, jel to istina?
Kakva je cijena dijelova npr. u odnosu na sdf grupaciju u toj 100 ks klasi traktora?
hm,konedata kaze malo drukcije podatke, ali dobro
daj mi reci koje su mu dimenzije guma? vjerojatno si to negdje vec spominjao ali mi se neda traziti..
a koliko su ti siroke zadnje na velikom hurliju? na onoj slici gdje stoje jedan do drugoga bi cak rekao da su na claasu sire..
poz a ove gumice :roll:Ma na XT su mi "recesijske gumije" 460 su široke...
A te su koje širine-540,580,600???
600 rayer:
Koji je razlog onih 600guma na takvom traktoru,ima neka posebna namjena ili nema?
pozdrav marko93 ma nemogu odgonetnuti to tvoje pitanje malo bolje objasni jel ides na to zbog cega su te gume tak siroke jel na to kontas ili nekaj drugo cujemo se ....
Da na to kontam,zašto ima tako široke gume?
imam jedno pitanje...hmm dali i na vasim claas-evima kada spustate hidrauliku poluge idu same dolje ili morate ih pritisnut il stanut na njih??
znam ali neki traktori imaju da mogu samog sebe dignut polugama...a neznam dal morem ja to na claas-u...i kad ja pustam poluge dolje one opce necu iti dole tak dugo dok ih ne pritisnem dole...jel to normalno ili ne??