BAKSUZ-
jučer rušim lipu kod susjeda bliže mojoj kući nego njegovoj, visoka oko 15-18 m deblo 4 m a ona ide u rašlje po 3 m i onda 2 vrha, uzeo alu ljestve 9 m i još se penjao do vrha, žao mi je šta nisam slikao a Husqvarnu 450 svezao na špagu i dizao gore i polako granu po granu skidao i skraćivao je do jedno 6-7 m visine kada sam već mislio sići dolje a otac i brat dolje kažu "skini još desnu granu "rašlju" da cjela vuće u dvorište i super,,,,, prišao je čučnuo nekako na granu i režem kad ono neke grančice okolo koje nisam počistio jer sam bio siguran da je sve gotovo i da je najgore prošlo a ono motorka skoči van iz reza i odari me po prepodi, raspara kombinezor i majcu i rastrga mi kožu i potkožno masno tkivo u širini 2 cm dužini oko 30 t.j. od pupka pa do kuka i jbg, na kraju završio u Pakracu na kirurgiji na šivanju,,
- pitam se šta bi bilo da sam bio u običnoj taknkoj majici, sada sam se zarekao da više ništa neradim bez zaštitne opreme, čak sam dok sam bio na vrhu poželio i kacigu jer sam rezao granje sa motorkom iznad glave jer se nisam mogao višlje popeti i bježao sam sa glavom lijevo desno da me ne dohvati koja,,
- jbg svaka škola košta, kirurg se čudio kako to vodoravni rez (od pupka prema kuku) sa motorkom, pitao me kako sam to samo uspio napraviti, kaže obično po glavi ili nozi a ovo još nije vidio, hihihihih, rekli bi neki -specijalac-