• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Crno vino

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Pomalo od svačega,nedaju doktor i tablete. Nego kaj su rekli Francuzi za ovo tvoje špricanje, bu to ekološki,misli na bakar i sumpor ili budeš moral s sistemicima?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Dečki nemrem vam reći kak me to sve veseli, ali ali, evo danas bil u jednoj vinariji poznatoj, pa jučer u udruzi vinogradara, i jedno te isto se okreće, zakaj svi guraju nekaj drugo da posadim? Za ovo nikad čuli.
Svi vele pinot, frankovka, plavac to je kaj se sadi kod nas, pa kaj su ljudi tak skeptični, zakaj se boje nekaj novo probat? Ja mislim da nebum pogriješil jer ovo je ljek.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma neznam u čemu je štos, ali sve je moguće, jer to je sorta od kojeg se i konjak dela. Najskuplji šampanjac, meni nije bitna količina već kvaliteta, mada ja ne pijem nego ovo čisto iz gušta radim.
Za Božić i godinu novu da imam kaj na stol staviti. I koji bambus popiti "calimocho" Španjolski. Znači baš čisti gušt i niš više.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma ja bum sebi za dušu napravil i užival u tome. Ta sorta je nekaj drugo, viš da se sve skrižalo, jako treba bit oprezan, zato ja direktno iz Francuske sve nabavljam.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Da svi misle da je to to, al to nema veze sa tom sortom. Ovo je stara sorta, nema špricanja, kak sam rekel ljek. Problem je kod puno vrsta ih isto zovu, ali kad malo dublje ideš onda vidiš da to nije to.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Briga me kako ko zove, provjeri vinogradarski registar, gdje je upisan certificarani sadni materijal.
Ove kupovine na divlje, sadnja na crno me ne zanima.

Najnoviji postovi

Na vrh