• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Crno vino

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Nema toga kod nas, u tom je kvaka. Ja sam se jedanput spominal sa jednim mudrim susedom koji mi je rekel jednu pametnu i ja se toga držim, nikad nemoj delat ono kaj svi delaju. Tak i ovo, neću saditi ono kaj svi sade. 🍷🍷😉

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Sad trebaš ispitati agrotehničke uvjete,i nadam se da budemo vidjeli rezultate. Kad misliš početi ?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa ja sam iskusni vinar koji to iz ljubavi dela ja ne pijem ali očem to sebi za gušt napravit.Općina i Županija daju neku lovu kolko mi vele vinari iz udruge, al za to kaj oni daju nebi niš mogel, ali i iskreno ja to neću. Nema meni do onoga kaj ja sa svojim rukama zaradim.
Nažalost kod nas nema nikog da te upiti u to, kome sam se got obratil svi mi guraju neke sorte kaj me ne zanimaju. Ali evo imam sreće da sam našel neke ljude kaj me spojili sa Francuzima. Koji delaju količine velike, al im drago da postoji neko ko ja koji to iz hobija sadi i sve vole objasnit.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Pa,valjda onda u degustatore. Zakaj ne uzeti nešto kaj se nudi,to ti je slično ko da nećeš da ti se nudi "ona stvar" Znaš onu, Uzmi sve što ti život pruža.😉

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Nema toga kod nas, u tom je kvaka. Ja sam se jedanput spominal sa jednim mudrim susedom koji mi je rekel jednu pametnu i ja se toga držim, nikad nemoj delat ono kaj svi delaju. Tak i ovo, neću saditi ono kaj svi sade. 🍷🍷😉
Svi normalni se seksaju. Trebalo bi dobro promisliti o susedovim riječima. :unsure: :unsure: :unsure:

Najnoviji postovi

Na vrh