Č
Čugi
Guest
Pozdrav za sve stare dobro mi znane :mrgreen: i nove članove foruma! Zovem se Boba, imam 28 godina, iz Nove Pazove sam (20km od Bg-a u Sremu). Poljoprivredom sam se počeo baviti pre 5 godina sasvim neplanirano, ušao sam u neki ortakluk, to je trajalo 3 god. i puklo je nažalost, ali sam uspeo izvući svu svoju mehanizaciju i 25 jutara zemlje koliko sada sam obrađujem protekle 2 godine. Normalno planiram se proširiti, no to ovde jako teško ide. Moje makine su Zetor 7011 i IMT 539, uz svu prateću mehanizaciju. Bavim se isključivo ratarstvom-kukuruz, pšenica i suncokret.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Zetor je '81 god, ja sam ga uzeo 2002 god i imao je 1150 rs, i tada je prvi put ušao u njivu, do tada (21 god) čovek je sa njim samo prevlačio prikolicu sa košnicama za pčele . Takođe sam imao i 560 u solidnom stanju (83god 7000 rs) ali sam ga prodao posle raspada onog ortakluka i uzeo sam prošle godine ovog 539 sa 3000 rs '83 god, kojeg je vozio jedan moj komšija i sa njim godinama radio samo 5 jutara. Inače bio je bez kabine, a ja sam mu ovu kabinu nabacio.
Od mehanizacije tu su još-
2x16" IMT 701 plug
2x14" Leopard
1x16" IMT 752
Becker sejalica za kukuruz i suncokret
Morava prskalica 350l
Lemind tanjirača 28
Agromerkur setvospremač 2,2m
OLT 4-redni špartač-kultivator
Zmaj 216 berač za kukuruz
Rasipač 500l neki Italijanski
Zmaj 489 prikolica, nov sanduk ručni rad
Jednoosovinska prikolica 5t, komplet ručni rad, u izgradnji još uvek.
Lifam balirka
Sunce IMT-prodato nedavno
Na spisak će se verovatno do polovine sledeće godine pridružiti sejalica za žito, Zmaj 142 i elevator.
Slike će polako stizati, što od ranije sa forum koje ću kopirati ovde, što nove...
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Zetor je '81 god, ja sam ga uzeo 2002 god i imao je 1150 rs, i tada je prvi put ušao u njivu, do tada (21 god) čovek je sa njim samo prevlačio prikolicu sa košnicama za pčele . Takođe sam imao i 560 u solidnom stanju (83god 7000 rs) ali sam ga prodao posle raspada onog ortakluka i uzeo sam prošle godine ovog 539 sa 3000 rs '83 god, kojeg je vozio jedan moj komšija i sa njim godinama radio samo 5 jutara. Inače bio je bez kabine, a ja sam mu ovu kabinu nabacio.
Od mehanizacije tu su još-
2x16" IMT 701 plug
2x14" Leopard
1x16" IMT 752
Becker sejalica za kukuruz i suncokret
Morava prskalica 350l
Lemind tanjirača 28
Agromerkur setvospremač 2,2m
OLT 4-redni špartač-kultivator
Zmaj 216 berač za kukuruz
Rasipač 500l neki Italijanski
Zmaj 489 prikolica, nov sanduk ručni rad
Jednoosovinska prikolica 5t, komplet ručni rad, u izgradnji još uvek.
Lifam balirka
Sunce IMT-prodato nedavno
Na spisak će se verovatno do polovine sledeće godine pridružiti sejalica za žito, Zmaj 142 i elevator.
Slike će polako stizati, što od ranije sa forum koje ću kopirati ovde, što nove...