• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Da li je nabavka kombajna dobra investicija...

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,928
ma vidim da se ovdje o tome raspravljalo, mene ne zanima, nego mi pala ideja na pamet, nekako najednostavnije, staviti dikove umjesto nozeva na svaku drugu osovinu, podesiti brzinu okretaja, zakaciti je ne heder i pici

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ma vidim da se ovdje o tome raspravljalo, mene ne zanima, nego mi pala ideja na pamet, nekako najednostavnije, staviti dikove umjesto nozeva na svaku drugu osovinu, podesiti brzinu okretaja, zakaciti je ne heder i pici
Pa moglo bi , za silu ..ali
da li su prijenosnici unutar drljače komstruirani za te okretaje?
da li pogonski motor kombanja ima "rezerve " snage za pogoniti to kino?
...
...
...

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,928
ma jsecka ne uzima puno snage, a toliko se snage uvijek nadje u rezervi ili malo sporije da se ide

tatar

Član
Tu od
16 Ruj 2009
Poruka
454
treba snage, pa uzmi koliki traktor treba da tera malčer tri metra.

Na vrh