• PoĆĄtovani posjetitelju, za koriĆĄtenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlaĆŸemo ti da se registriraĆĄ. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaĆĄtićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i joĆĄ mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❀

đŸ‡­đŸ‡·Dan sjećanja na ĆŸrtvu Vukovara i Ć kabrnje.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,993
"Nemoj brati cvijeće Vukovarom, u tom cvijeću joĆĄ su duĆĄe ĆŸive, niti smijeĆĄ pokositi travu, u travi su kose raspletene, oči mutne joĆĄ nebo gledaju, nijemo kunu prohujalu lavu."
Ovdje je palo golubova jato, a bili su ZA DOM, bili samo za to!
BRANILI su časno svoje najmilije, svoju Domovinu Hrvatsku i ljudsko dostojanstvo uopće! Slava im!

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,950
"Nemoj brati cvijeće Vukovarom, u tom cvijeću joĆĄ su duĆĄe ĆŸive, niti smijeĆĄ pokositi travu, u travi su kose raspletene, oči mutne joĆĄ nebo gledaju, nijemo kunu prohujalu lavu."
Ovdje je palo golubova jato, a bili su ZA DOM, bili samo za to!
BRANILI su časno svoje najmilije, svoju Domovinu Hrvatsku i ljudsko dostojanstvo uopće! Slava im!
Ove je misli kolega postavio proĆĄle godine.
Za mene su one bezvremenske, đŸ˜„, zato se baĆĄ na njima ĆŸelim sjetiti svojeg susjeda Drageca, kao i svojeg prijatelja z posla i planinarenja Slaveka te ostalih u Vukovaru naĆĄih ubijenih VĆœ policajaca. Na pamet mi je doĆĄao i susjed Josip, samo je on svoj ĆŸivot poloĆŸio na drugom dijelu HR, ali njih mi viĆĄe nema, kao ni previĆĄe drugih izgubljenih ĆŸivota ĆĄirom Hrvatske, za obranu vlastitih domova i obitelji.
Neka im je vječita slava i hvala.
đŸ˜„

Najnoviji postovi

Na vrh