Pozdrav Danek! Packu si dobio 100% od grofa kad si mu napisao da stavi cijenu kao i ja kad sam napisao nešto što njemu nije odgovaralo, da on može na carini lijepo kod kolega policajaca zvrndat što piše o kome u terminalu, da ne bi. Ako misliš da nema potrebe da pišeš o sebi i da se predstavljaš tako i napravi. Budi mudar i slušaj sebe. Pozz!
Neznam od koga je dobio packu , a i nezanima me . Ja sam osobno puno stvari napisao koje znam da se Grofu nisu svidjele , ( tema Tomo ili Yanmar ) ali nikakvu packu nisam dobio od njega u vezi predstavljanja .
Ovo što pišeš šta Grof radi naposlu , to je čisto ogovaraje , o takvim stvarima kod nas raspravljaju babe , jer nemaju pametnijeg posla .
Svi znamo , da tko je got bilo šta pitao Grofa , da je on svakom pomogao , i odgovorio . Htio to neko priznat , ili ne . Pa mi svi sve znamo o njemu .
A što se tiče ove izjave " Budi mudar i slušaj sebe "
Ja osobno nebi htio biti mudar , imati preko 300 postova na forumu , raspravljati o svem i svačem , i da ljudi neznaju kako se zovem , i odakle sam.
Pa šta će ti ljudi ( forumski prijatelji ) misliti o meni .
Sačuvaj me bože takve mudrosti .
Naravno to je moje mišljenje , fala bogu ima nas dosta pa nek ljudi prokomentiraju .