• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Darijus

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Aha,dok ne počne opadati vodostaj.Ili dok ih ne zezne gravitacija.Potpomognuta akceleracijom.Ili i jedno i drugo i treće skupa.
Nisam stavila smajliče.Ali zamislite si ih sami.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
@darijus evo kakvo je stanje kod mene s kupom!!!

Posljednje uređivanje od moderatora:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,735
za divno čudo, kod mene joj je falilo više od metra da napravi poplavu, čak je i Dobra ostala u nekim "normalnim" okvirima, ali dolje nizvodno vidim i ja da je nastal pravi dar-mar...

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Kod mene jos uvijek raste sad je na ovom dijelu ceste ima metar ako ne i vise

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,735
eto, nakon što sam pred oko mjesec dana imao čast upoznati zbaliju, te ga "oštetiti" za dvije litre visokokvalitetnog zagorskog vina, danas sam provel skoro tri ure s našim GROFOM, i naravno opet se dočepal alkohola...
zbalijevo vino sam uspjel anulirati za točno tjedan dana, a za Lički viski će mi trebati ipak malo više, pošto rakiju pijem samo kad sam bolestan, a nisam baš često...
...nema veze, ipak sam ju danas probal, to je piće da se nema kaj dodat ili oduzet iz njega...
GROFE, tko god je pekal, izgleda da ju je stalno kušal...:icon_winkle:
a vi ostali, što vi čekate?...:(happy):

p1160009a.jpg

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Čekamo da več jednom potočiš pošto ne piješ često zato podjeli svakom po jednu za probu nemoj biti sebičan možda bi Johabica ozdravila od ličkog viskija

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Pozdrav svima!

Ovo križanje pod vodom je pretpostavljam kod Jamnice?

Darijus, Grof te se dobrano nahvalio. Uspio sam ga užicati teglicu ajvara za probu i imam samo dobre riječi za njega.. Već po samom otvaranju teglice se namirisalo da je dobar..:icon_super::icon_super:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
@Markec u pravu si kod Jamnice je srecom povuklo se s ceste samo ako zatopli moglo bi opet bit belaja!

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
zbalijevo vino sam uspjel anulirati za točno tjedan dana, a za Lički viski će mi trebati ipak malo više, pošto rakiju pijem samo kad sam bolestan, a nisam baš često......:(happy):]

nisi ti probao rakiju od bageriste,pravi kerozin,koristim ga jedino za vanjsku upotrebu...:eek::

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
eto, nakon što sam pred oko mjesec dana imao čast upoznati zbaliju, te ga "oštetiti" za dvije litre visokokvalitetnog zagorskog vina, danas sam provel skoro tri ure s našim GROFOM, i naravno opet se dočepal alkohola...
zbalijevo vino sam uspjel anulirati za točno tjedan dana, a za Lički viski će mi trebati ipak malo više, pošto rakiju pijem samo kad sam bolestan, a nisam baš često...
...nema veze, ipak sam ju danas probal, to je piće da se nema kaj dodat ili oduzet iz njega...
GROFE, tko god je pekal, izgleda da ju je stalno kušal...:icon_winkle:
a vi ostali, što vi čekate?...:(happy):
Darijus, Grof te se dobrano nahvalio. Uspio sam ga užicati teglicu ajvara za probu i imam samo dobre riječi za njega.. Već po samom otvaranju teglice se namirisalo da je dobar..:icon_super::icon_super:
A ja radio popodne pa nisam mogao biti prisutan :mur:
Ah moram do velike vode i plavog mosta da probam lički viski i ajvar :icon_mrgreen:
nisi ti probao rakiju od bageriste,pravi kerozin,koristim ga jedino za vanjsku upotrebu...:eek::
Joooj nemoj, nikako potrošiti njegov kerozin :icon_confused:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,735
Pozdrav svima!

Ovo križanje pod vodom je pretpostavljam kod Jamnice?

e to je bilo brzo...:icon_rofl:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,735
A ja radio popodne pa nisam mogao biti prisutan :mur:
Ah moram do velike vode i plavog mosta da probam lički viski i ajvar :icon_mrgreen:

Joooj nemoj, nikako potrošiti njegov kerozin :icon_confused:

čiko, drugi put daj OTKAZ...:icon_e_wink:

snupy

Član
Tu od
7 Pro 2008
Poruka
423
Bravo majstore tako se rješavaju problemi ništa rekla kazala. Pitanja postavit na pravu adresu i u javnost .
:icon_pray:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,735
sjetih se "svoje" teme...i zamislite, još je živa!!!

ajmo da se sjetimo starih dana...

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=_QWVoOn9pWA[/YT]

...prošla je duuuuga godina daaaannnaaaa...
...otkad si draaaagaa ostalaaaa saaaaama...

nazdravlje svima!

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zivio ti nam Darijus procital sam tvoje predstavljanje,opasan si ti igrac ujedno ti cestitam tvoju trogodisnjicu na forumu,ni vrag da ti je draga ostala sama?:drink:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,735
nitko nije sam...svi su na broju...bar kod mene...
u međuvremenu mi treba pribrojat još dvije godine više od dana kad sam se predstavio...
i još jednog Vladimirca...te pokoji radni stroj...niš spektakularno...
uglavnom još se dela i ovak nekak razmišlja...

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=OfevmwBEW3o[/YT]

Najnoviji postovi

Na vrh