Besplatno navodnjavanje uz totalnu štetu..
Moj Dario ove će godine cjena paprike i rajčice biti za vraga
dao Bog da ja gresim al kako vidim sto ljudi planiraju biće paprike i rajčice za bacanje a glavni je razlog voda kod nas kiša nije stala ima već dugo pada li ga pada sve su akumulacije pune do cepa busotina je novih napravljeno litos vrag zna koliko,tako da biće robea otkud si pak sad to izvuko...
možda da ipak malo smanjiš :weedman::weedman::weedman:
Nezgodne te poplave... Nego nisi slikao nikad neki plovni objekat. Nije valjda da ga nemaš?
Darius jel se kod tebe izlila Kupa čitam da je ušla negdje u grad ili samo opet šire lažne informacije sinoć iz Hrvatskih voda žena veli da nema opasnosti a danas već pišu da se izlila....
dao Bog da ja gresim al kako vidim sto ljudi planiraju biće paprike i rajčice za bacanje a glavni je razlog voda kod nas kiša nije stala ima već dugo pada li ga pada sve su akumulacije pune do cepa busotina je novih napravljeno litos vrag zna koliko,tako da biće robe
gle ja ne radim od toga na otvorenome nista ni papriku ni rajčice niti krastavac al ocu rec da će biti zeznuto radi ovih sto će zatrpati tržište s vanjskim proizvodimasto puta sam ti reko, smanji parcele, sij na više navrata i neće te mučit zaglave...
i daj više nađi kakvu ćuću da ti to prodaje negdje na placu...
,malo vam diže dečko prosjek.:
ak su u prosjeku nabujale vode vi ste garant prvi dečki , dobrostoječinaš prosjek dobro stoji.....:vragek: