DARIJUS
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Stu 2011
- Poruka
- 6,784
super slikano svaka cast tak i Kupa kod mene izgleda!
hehe, kad bu mutna kupa kod tebe znat ćeš da sam se ja popišal u nju...:twisted:
super slikano svaka cast tak i Kupa kod mene izgleda!
hehe, kad bu mutna kupa kod tebe znat ćeš da sam se ja popišal u nju...:twisted:
je, priznajem, pivovara i ppk će te spasiti...
a i tak niš drugo ne dela u Karlovcu...:lol:
lega, imam ja njegov zic originalni u garaži, al obzirom da se ja i vozim na njemu bolje je da imam kičmu neg originala...
a vladimirac nije iz turske došal...
...vidi se da ti je Sila svaki dan, a Sulejman najviše nedjeljom...:lol:
ooo bučo ili da se bolje izrazim "buča", znaš kaj se kaže za muške kaj imaju puno dlaka na prsima...da su u stvari piz.. (žene) u duši...8)
a sad johabica, kad smo kod 1 i 1, jel znaš zašto plavuša ne zna napisati broj 11?
...nemore se odlučit koju bi jedinicu prije...
i još ak nisi skužila, nikad ne pišem veliko slovo jer mi caps ide na živce...
znam da vladimirec nije došel iz turske, već iz bivšeg Savez Sovjetskih Socijalističkih Republika, a iz turske je došel sic na ovom oldajmeru
a jesi dirnul u osinje gnjezdo.....:lol:
jel kod tebe osa ili osna? :vragek:
osa.....:scratch
ooo bučo ili da se bolje izrazim "buča", znaš kaj se kaže za muške kaj imaju puno dlaka na prsima...da su u stvari piz.. (žene) u duši...8)
a sad johabica, kad smo kod 1 i 1, jel znaš zašto plavuša ne zna napisati broj 11?
...nemore se odlučit koju bi jedinicu prije...
i još ak nisi skužila, nikad ne pišem veliko slovo jer mi caps ide na živce...
Joj Darijus,zaboravila sam napisati-ne diraj mi Buču.Bučo je jedan dobar pristojan dečko,imate vi tu sreće što je vaš,malo vam diže dečko prosjek.Zahvalnost mu iskaži,zahvalnost.Vidiš i sam koliku moć ima statistika u percepciji političara.A obični puk je bez razmišljanja prihvača.:lol::lol::lol::lol::lol:
Nedaj se Bučo,čuvam ti leđa,ko jastreb gledam sa visina,ako treba-postat ću psina.:rolfer::rolfer::rolfer::rolfer:
@johabica hvala ti na pohvalama i zastiti nebojim se ja ni zenidbe ni zena a ni punica a to da sam mlad jesam al nisam naivan jer da sam naivan vec bi bio 5 godina u braku al to je jedna sasvim druga prica ja sam sa svima bio uvijek dobar takav cu i ostat al ko me jednom zezne tri puta vracam a ko mi pomogne jednom pet puta vracam!!!