vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
imam traktor david brown w950, 1967 g. hidraulik od priključaka čim upalim traktor podigne se gore bez obzira ukojem je položaju ručica, a kada ga stisnem rukom pada dole ,kad pustim ruku vraća se gore, nemože dizati priključka. isto tako kada je upaljen nemože se spustiti dole bez opterečenja iako je poluga za spuštanje u doljnjem položaju,ako neko zna u čemu je problem neka javi ili napiše broj telefona ja ću ga nazvati. unapred hvalo i pozdrav.
Ja sam na svojem David Brown-u 950 imao isti problem, barem mi se čini da je isti . Naime, ručica za dizanje/spuštanje hidraulike je na jednoj osovini, ilitiga vijku. Spuštanjem ručice prema dolje, tj. spuštanjem hidraulike, ručica gura jednu malu polugicu unutra. Dizanjem ručice prema gore, ilitiga dizanjem hidraulike se ta mala polugica pušta van. ono kaj je kod mene bio problem jest slijedeće: ta ručica za dizanje i spuštanje je na jednoj osovini, kao što sam ranije spomenuo. Taj spoje je oslabio, tj vijak koji drži ručicu se otpustio. Kad sam spustio ručicu dolje, sila je bila prejaka i poluga koja je trebala ostati unutra je izletjela van. Zategnuo sam vijak (zapravo mislim da je matica, a ne vijak ) koji drži ručicu hidraulike i riješio sam problem
imam ja davida browna 850 c/s
potrebna mi je radilica
gdje je mogu naci
ako nebudem mogao popraviti taj motor, razmisljam da cijeli traktor prodam za rezervne dijelove
prvo bih prodao polukabinu pa ako se itko odluci za to
sta bi on vrijedio da ga prodajem za rezervne dijelove