• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

delac

djelac

Član
Tu od
9 Tra 2009
Poruka
530
traktor je 110ks..ima sve 4 nove gume..traktor je inace sam radil u zimskoj službi..jucer sam radil sa rotobranom ona je 320cm i bil sam iznenađeni kak ju dobro vuce i a glibina je bila oko 25cm ...za sad sam zadovoljan a dalje cemu vidjeti ..danas ide u oranje jos imam za zorati nekih 30kj.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,679
Sad ga samo pofarbaj u zeleno-bijelo, pa da postane Claas :D

Sretno s kupnjom.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
AKo je staklo ravno,znači nije zaobljeno svaki staklar može to složit koji drži stakla za traktor..

Meni je na MF neki dan prednja pukla i došla me 410kn s montažom.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,679
Čuj, a zakaj si ne promijeniš prvo slovo na imenu, pa da budeš ĐELAC, ko na kabini?

djelac

Član
Tu od
9 Tra 2009
Poruka
530
marko93 staklo je zaobljeno i zato je problem...a pital sam kralj km i rekel mi je da mi dopela za 300eura staklo za njega al mi je to nekak skupo..
ZJ bum si promjenil...ak se može

B

BAGERISTA

Guest
Vidin i kod tebe strojeva,,,,,,,za oko koliko očeš,,,a i pored sve ga renault,,,,,,,,,,,se sija ko jaje...:supz::supz:

djelac

Član
Tu od
9 Tra 2009
Poruka
530
ma strojeva ko u prici..i još dosta strojeva kod kolega jer nemam kam stavit...evo kupil i dvorednu sijačicu kakvu i sad imam i sad bum spojil ju..tak kaj bu 4 reda...i od utorka krecem u sjetvu na nekih 17 hektar kukuruza

B

BAGERISTA

Guest
Samo neka se dela,,,i kad je volje,,,a i koja slika od dela da vidimo kako si to sredija.......:shock:

B

BAGERISTA

Guest
To care.....................:weedman::weedman:,da se malo slika pokaže i s tvoje strane..:weedman::mrgreen:

djelac

Član
Tu od
9 Tra 2009
Poruka
530
ma bilo bih ih više da ne zaboravim fotic..a mob mi šteka nbrem slike stavit na comp

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
kako ti da nisi sijao sa svojom kombinacijom? cije imas pokuse? vidim pioneer u traktoru..

djelac

Član
Tu od
9 Tra 2009
Poruka
530
sijal sam pioner pokuse...pa kolega ima više iskustva sa pokusima a ima i pneumatsku sijačicu...a moje kombinacija je sijala popodne kad smo završili pokuse

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
Od silne težine rotobrane i sijačice je i semering na Renaultu prepustio na lijevom kotaču:finga::weedman::p

Koji je ovo Lamborghini i sijačica?

djelac

Član
Tu od
9 Tra 2009
Poruka
530
ma marko u nedelju čupal neke panjeve i zakačil sam lajtung od hidraulike i pošpricalo pol traktora a nisam ga stigel oprati..
lamborgini 105 i imt sijačica

Najnoviji postovi

Na vrh